7.4.2015

9 KUUKAUDEN ÄITIYSVAATTEET

Kun odotin J:tä, pahoinvointi iski kovaa ja korkealta enkä ehtinyt ajatella kuin oksentamista ja siitä selviytymistä. Olin alusvaatteissa ja Aleksin isossa t-paidassa 24/7 enkä jaksanut tuhlata vähää energiaani meikkaamiseen. Neuvolaan mennessä vedin päälle ensimmäiset vaatteet, jotka mahtuivat ja vedin hiukset paremmin hätäoksennusnutturalle. Kuukausien kuluessa unohdin itseni enemmän ja enemmän. Ei ollut raskaana olevaa Jannaa. Oli vain zombi, joka kulki laahustaen vessan ja sängyn väliä, koska jaloissakaan ei enää ollut voimia kaiken sen makaamisen jälkeen. 

Synnytyksen jälkeen käytin tuubitoppeja, joiden kanssa oli helppo imettää ja muuten peittelin kroppaani mahdollisimman väljillä vaatteilla. Meni kuukausia, että löysin itseni uudestaan, mutta kun löysin, tein sen paremmin kuin koskaan ennen. Jo silloin päätin, että jos enää koskaan tulisin olemaan raskaana, pitäisin huolta siitä, ettei zombi veisi Jannan paikkaa. Ja tässä sitä nyt taas ollaan.

Mua ei kiinnosta menenkö läheisille kylään tukka takussa ja meikittä, mutta kun poistun neuvolaan tai suurimmille kaupoille, pyrin meikkaamaan aina, kun olo antaa yhtään periksi. Ei siksi, että ajattelisin, mitä muut sanovat vaan siksi, että se muistuttaa mua siitä, kuka kaiken keskellä olen. Että mulla on mahdollisuus Olla isolla. Sama pätee vaatteisiin, sillä tällä kertaa en aio poistua ulko-oven tuolle puolen Aleksin yli-isoissa lökäreissä (en ainakaan ennen synnytystä). Viime raskaudessa tuntui turhalta laittaa euroakaan vaatteisiin, joita näkisi vain neuvolatäti - enkä laittanut. Tässä raskaudessa teen poikkeuksen, sillä mä en ole kaiken sen säälittävyyden arvoinen, jota viime kerralla itseäni kohtaan koin.


Ilokseni pääsin toteuttamaan yhteistyötä 9kk.fi-verkkokaupan kanssa ja sain valita itselleni tuotteita. Tahdon olla raskauden ajan itseni näköinen, joten pähkäilin pitkään, valitsisinko yhdeksi tuotteeksi tämän luuranko-paidan. Halusin kuitenkin paidalta pidempää käyttöaikaa, joten valitsin tämän äitiys- ja imetyspaidan. Epäilin alkuun yläosan sopivuutta pienten tissieni takia (heh heh, oikeesti) ja tällä hetkellä jopa S-koko onkin vähän väljä. En kuitenkaan pidä sitä lainkaan huonona asiana, sillä paita on kuitenkin käyttökelpoinen näinkin ja tulee olemaan just eikä melkein sopiva, jos maidonnousu tapahtuu toivotusti. J:tä imettäessä kylässä ja kaupungilla ärsytti aina suunnattomasti, että vaihtoehtona olivat ainoastaan ne tuubitopit, jotta homma olisi mahdollisimman helppoa. Vaikka paita saa venyä vielä pitkään mahan kasvaessa, en malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään sitä myös imetyksen yhteydessä!

Toiseksi tuotteeksi valitsin mustat äitiysleggingsit. Edelliskerralla omistin tasan yhdet äitiysshortsit, jotka olivat vieläpä huonot, joten en odottanut näiltäkään mitään ihmeellistä. Pohdin pitkään S- ja M-kokojen välillä ja päädyin vähän epävarmana pienempään, joten paketin saatuani, mun oli pakko repäistä se heti auki ja päästä sovittamaan. Ja mä olin niiiiin myyty! Kuulostaa maksetulta mainokselta ja totta kai mulle on maksettu tuotteiden verran, mutta sitä vastaan, että kirjoitan rehellisen mielipiteeni. Rakastuin näihin leggingseihin siltä sovitukselta enkä tahtonut ottaa niitä enää pois jalastani. Vielä samana päivänä ilmoitin Aleksille tilaavani ainakin toiset samanlaiset, jotta voin kulkea näissä kotonakin, mutta vaihtaa ihmisten ilmoille kuitenkin ne siistimmät. 

Odotin siis "ihan jees" -tuotteita, mutta molemmat ylittivätkin odotukset tuosta vaan. Kankaat on ihanan pehmeitä ja sopivan joustavia, mutta kuitenkin riittävän ihonmyötäisiä. Toimituskin oli todella nopeaa! En voi riittävästi painottaa sitä, ettei meille tule enempää lapsia siitäkään huolimatta, että Aleksi tilasi multa tekstiviestillä kolmannen muksun 7 vuoden päähän, mutta jos näin olisi, ei olisi epäilystäkään, ettenkö kääntyisi suoraan 9kk.fi puoleen muissakin tuotteissa. Lämmöllä siis suosittelen tätä kanssaodottajille, kun ei niitä tuotteita hinnoillakaan ole pilattu. 

Mun piti alkuun edustaa ihan turpavärkin kera ja etenkin paremmilla kuvilla, mutta arvata saattaa, etten hevillä ole edustuskunnossa enkä kuitenkaan tahdo yhteistyökumppanin joutuvan odottamaan viikkoja, joten teksti toivottavasti puhuu kuvien puolesta. Anteeksi ja ennen kaikkea iso kiitos 9kk.fi Äitiysvaatteet!


*Postaus on toteutettu yhteistyössä 9kk.fi kanssa ja siinä esiintyvät tuotteet on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

6 kommenttia

 1. Anonyymi7/4/15 09:52

  oi mikä maha <3<3 ja kivannäkönen paitaki :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huh huh, mikä turvotus. :D Paita on kyllä kiva. :)

   Poista
 2. Anonyymi7/4/15 10:47

  Olipa kivasti toteutettu postaus, vaikka moinos olikin! En tiedä miten nämäkin aina niin kivoja =D Voisikin laittaa jotain tilaukseen jos saan miehen vain suostuteltua =D

  VastaaPoista
 3. Vauva haaveissa7/4/15 16:01

  Näyttää hyvältä:) En oo ennen kuullutkaan tästä, täytyy laittaa ylös kun nyt on vasta vauvahaaveita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tsempit vauvahaaveisiin ja odotteluun!

   Poista