14.2.2015

TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA III

1) Nukkuminen

Jos saisin päättää, nukkuisin aina Aleksin päällä poikittain. Jostain kumman syystä jollain on kuitenkin aina kauheesti vastaan sanomista tän suhteen?? Siinä ois vaan niin hyvä nukkua peppu kiinni sivureidessä ja jalat etureisien päällä. Ja sit mä oon muka "liian lähellä".

2) "Mikä päivä tää on avattu?"

Kuuluu mun suusta muutaman päivän välein, kun pitelen maitotölkkiä kädessäni. Mulla on sen suhteen niin järjettömän huono muisti ja maidon juominen epäilyttää joka kerta, joten varmistelen sitä aina. Aleksin vastatessa tokaisen usein "Jaa, no mä avaan nyt silti uuden", koska en oo vastauksesta niin varma. Nykyään koitan laittaa tussilla tölkkiin päivämäärän niin ei tarvii aina mietiskellä ja epäillä.

3) Vihreellä saa mennä

Laitoin Instagramiin joku aika sitten videon meidän LED-suihkusta ja siinä suihkussa ollessa tuli mieleen yksi mun oudoista tavoista. Suihkussa ollessa, tai oikeastaan sieltä lähtiessä, en saa mennä pois, ellei valo ole vihreänä. Vähän kuin liikennevalot.

4) Tuttuja

95% kaikista mun näkemistä tuntemattomista ihmisistä näyttää tutuilta. Myyjä, postimies, viereisen pöydän asiakas. Olo on välillä epätodellinen, kun voisin melkein lyödä pääni pantiksi "tutusta" ihmisestä, mutten silti tunne sitä.

5) Raks raks

Me ei Aleksin kanssa koskaan, ei koskaan, sanota toisillemme "rakastan sua" eikä olla sanottu sitä kohta kolmeen vuoteen. Sen sijaan sanotaan ja viestitellään toisillemme aina "raks raks", se merkitsee mulle enemmän kuin yksikään "rakastan sua" ja jos joskus mentäisiin naimisiin niin varmaan kaiverruttaisin sen sormukseeni. Raks raks lähti siitä, kun oltiin riidelty ja nukuin sohvalla. Aleksi lähetti mulle toisesta huoneesta "rakastan sua" -viestin ja vastasin siihen unissani "raks raks".

6) Kuusihaarainen

Yksi mun raivostuttavimmista tavoista on kaksihaaraisten etsiminen. Taidettiin aloittaa se ysillä enkä mä ole vieläkään päässyt eroon siitä. Koulussa koitettiin aina löytää mahdollisimman monta haaraa ja kaveri löysi kerran varmaan lähemmäs 10 (ellei yli). Kaikkein helpoin näitä on löytää esimerkiksi kirkasta tietokoneen näyttöä vasten!

Kahdessa aiemmassa Tätä et tiennyt minusta -postauksessa kuvituksena on ollut mun kuvani, joten jatkan linjaa. Tässä J:n ihan ite ottama kuva musta!

13 kommenttia

 1. oi joko naimisii :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mennäänkö koskaan eikä se oo vaan yhdestä ihmisestä kiinni. :)

   Poista
 2. Oot hassu ja ihana <3 :D Tai ei tunneta mut tuntuu silt

  VastaaPoista
 3. Haha. 12 haaraa tais löytyy juu mun päästä joskus! :D ei ollu parempaa tekemistä vai..? ;o - Janina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans aattelin, et oisko se ollu 12! En tiiä mistä mahto koko juttu lähtee. :D

   Poista
 4. Nää faktat oli oikeesti kiinnostavia! Kiitos sulle hauskasta postauksesta :D Ja "rakastan sua" on ihan turha lause, jos sille löytyy joku oma parempi korvike, kuten toi teidän raks raks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva jos tykkäsit. :D Jokanen kolmesta tällasesta postauksesta on ollu aika jännä tehdä, koska ne on pyöriny luonnoksissa muutaman viikon siks, et mulle tulee vaan asia kerrallaan mieleen! Ne on kaikki itelle niin itsestään selviä, ettei tuu heti edes mieleen. :)

   Ja joo, raks raks vähintään kerran päivässä on parasta. <3

   Poista
 5. Hahah, mua rupes kyllä naurattamaan tuo "raks raks" :D Niin omaperäistä ja ihanaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. :D Mä aina unohdan, et mistä se on edes lähtösin, kun se on meille niin tavallista, ettei osaa pitää mitenkään erilaisena juttuna. Yhtä tavallinen kun sanois jollekin kiitos tai moi paitsi, et toi tuntuu sydämessä asti. :P

   Poista
 6. Ei liity aiheeseen, mut mielenkiinnosta kysyn, että koska bloggauksesta tuli sun "työ"? :) tai milloin aloit saada palkkaa oikein tästä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ollu heinäkuuta, kun pääsin mukaan Blogirinkiin. :) Sitä ennen ehdin tekemään muutamia yhteistöitä tässä ja aiemmassa blogissa, joiden palkkio oli ilmainen tuote.

   Poista