6.2.2015

TÄTÄ ET TIENNYT JUUSOSTA

Tätä et tiennyt minustaTätä et tiennyt minusta 2 ja etenkin Tätä et tiennyt meistä -postaukset ovat olleet suosittuja ja tasapuolisuuden nimissä ajattelin tehdä tällaisen myös J:stä. Seuraavaksi siis asioita, joita epäilen teidän tietävän Juusosta!

1) Guu guu

Joka puolella paljon pyörinyt lempinimi, Kuku, on peräisin parin kuukauden ikäisen J:n suusta. Pienenä J:llä oli tapana hokea sekä "a guu" että "guu guu" ja näistä jälkimmäinen jäi meidänkin puheeseemme. Alkuperäinen lempinimi oli  Gugu, mutta myöhemmin se muovautui Kukuksi ja oli pian kaikille tuttu juttu. 

2) Lisää nimistä..

J:n ensimmäinen nimi oli meille selvä alusta asti, mutta toisen nimen kanssa oli ongelmia. Mä olisin ollut valmis antamaan nimiksi Aleksin toiset nimet, mutta Aleksi ei innostunut siitä, että etunimien nimikirjaimet olisivat olleet JJJ. Soviteltiin eri nimiä, kunnes A ehdotti Aleksanderia ja rakastuin siihen. Pappia varatessakaan ei oltu varmoja tulisiko J:n ja Aleksanderin väliin vielä jokin nelikirjaiminen nimi. Vaihtoehtoja kyllä oli, mutta mikään ei tuntunut juuri täydelliseltä, joten ei alettu vääntämään siihen mitään väkisin vaan jätettiin suosiolla pois.

3) Tuttijuttuja

Ei kokonaan, mutta aina autosta lähtiessä. Joka ainoa kerta kun avaan J:n oven, ottaa se tutin pois suustaan ja ojentaa mulle. Iltaisin tutit ovat aina häviksissä ja lopulta muistan taas mennä kaivamaan niitä takkien taskuista pois. Päiväunille mennessä annan J:lle tutin sekä suuhun että lasken varatutin tai -tutteja vierelle. Päivä toisensa jälkeen J vaihtaa tutin heti. Aina. (Postaus on kirjoitettu jo parisen viikkoa sitten, joten on tullut muutos, eikä J syö tuttia enää nukkuessaan autossa.)

4) Syntymämerkki

Syntymämerkkinä J:llä on pieni, tumma läntti vasemmassa olkapäässään.

5) Omituisten videoiden ystävä

Meillä soi musiikkikanava muutaman tunnin päivässä (Miksei Radio Rockilla voi olla omaa kanavaa...) ja usein J touhuaa omiaan musiikin soidessa taustalla. On kuitenkin kolme videota, jotka saavat pojan pysähtymään. Sian Chandelier, Meghan Trainorin All about that bass ja AronChupan I'm an albatraoz. Omituisia kaikki. Yksi biisi saa pepun keinumaan kaikkein eniten: Martin Garrix - Animals.

6) Hipsutus

10 kuukauden ikäisenä J alkoi yllättäen laulamaan "Paapaapaapa paapaapa" -lauluaan katsellessaan Muumeja. Siitä asti Muumit on olleet pop ja lokakuun alussa J sai kummitädiltään oman Paapa-pehmolelun. Tuosta illasta lähtien, eli jo useamman kuukauden ajan, J:n on ollut joka ilta saatava Paapan pörröinen häntä käteensä, jotta voi peittelyn ja valojen sammuttamisen jälkeen hipsutella nenäänsä sillä.

2 kommenttia