3.1.2015

UUSI VUOSI, VANHAT KUJEET

Vaikka mun pitikin pysyä pieni hetki poissa blogin parista niin tässä sitä nyt ollaan. Meillä sujui uusi vuosi varsin rauhallisesti, sillä mentiin kuudeksi Turun Kupittaalle katsomaan lasten ilotulitusta. Mä vähän odotin, että oltaisiin saatu lähteä ensimmäisten paukahdusten ja J:n itkun saattelemana takaisin autolle, mutta kuulosuojainten ansiosta J katseli innoissaan taivaalla, tanssi taustalla soivan musiikin tahtiin ja lauloi mukana omin sanoin. Rakettien paukahdellessa tämä huusi useampaan kertaan "Po, po!" ja taputti päälle, eli ei siis minkäänlaisia merkkejä pelkäämisestä. Kupittaalta lähdettiin FilmTownin kautta kotiin iltapalalle ja -toimille. J ihastui raketteihin niin, ettei malttanut enää edes leikkiä vaan istui mielummin keittiön pöydällä katselemassa ulos ikkunasta, mutta selviytyi kuitenkin normaaliin aikaan unille. Me sen sijaan syötiin (liikaa) nakkeja ja perunasalaattia, katsottiin leffa ja valvottiin hädin tuskin tämän vuoden puolelle. Uusi vuosi on mulle vaan tällainen uusi vuosi, vanhat kujeet -keissi. En mä kuitenkaan aloita lenkkeilyä tänä(kään) vuonna, en syö yhtään viime vuotta terveellisemmin enkä aio olla tippaakaan ystävällisempi, ellen sille päälle oikeasti satu. 


Vuoden ensimmäisenä päivänä käytiin hakemassa mun pikkusisko meille yökylään ja eilen suunnattiin kamalan ilman läpi Leaf Areenalle Mehukatti lastenmaailmaan. Mä en tietenkään tajunnut ihmisten olevan lomalla ja järkytys oli suuri, kun halli vilisi lapsia vailla valvovaa silmää ja suurin osa vanhemmista tyytyi pitämään katseen tiukasti puhelimessa tai juttelemaan keskenään. Kannatti kuitenkin mennä, koska J selkeästi nautti ja on myös kehittynyt liikkumisessa hurjasti siitä, kun ensimmäistä kertaa siellä oltiin. Mehukatteilun jälkeen käytiin vielä shoppailemassakin ja minä, lähiön (vaate)nirsoin ihminen, löysin mulle sekä etsimäni kaltaisen hihattoman hupparin että lähes täydellisen nahkatakin.


Viime vuoden loppu ja tämän vuoden alku oli siis jees, ja tästä on ihmisen hyvä jatkaa. Morjesta vaan 2015.

7 kommenttia

 1. kaikkitännehetinyt3/1/15 16:38

  jaaha ja mistä paita? tahtoo samallainen :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/1/15 18:37

  Tosi raikas uusi ulkoasu ja hauska profiilikuva. Innolla odotan tätä blogivuotta :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/1/15 09:09

  mie oon nii katteellinen siun vaatteist niiko toi nahkatakki ja huppari ja joskus ko siul oli jotai maastokuvioo blogis :)! ostakko ain samast paikast ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kääks, mähän ostan ihan mistä sattuu! Carlings, EMP ja Cyprershop on tosi jees, mut multa löytyy vaatteita mm. Tarjoustalosta (tai nykyseltä Tokmannilta) ja esimerkiks nämä kengät on Citymarkeista. :D

   Poista