13.12.2014

TÄTÄ ET TIENNYT MEISTÄ

1) "Kun tuli ero, tahdoit levyt takaisin. No heitin parvekkeelta kadulle ne kaikki.."

Mä olen ollut Aleksille niin vihainen, että käskin sen häipyä ja heitin sille vaatteita parvekkeelta. 

2) Viiden tähden illallinen...

Yhteiseen kotiin muuttaessa syötiin vuoden ajan nuudeleita, pakastepitsoja, ranskalaisia + nugetteja/lihapullia/kalapuikkoja, Saarioisten roiskeläppiä, kanapihvejä, Mäkkisafkaa tai jauheliha-makaroni-hemapa -mössöä. Koko vuoden ajan. Kerran tehtiin muusia.

3) ...Ja viiden euron muija

Tutustuttiin vuonna 2010 ja sinä syksynä Aleksi löi kaverinsa kanssa vetoa musta, panoksena oli huima femma! Aleksi unohti koko vedon ja mäkin sain kuulla siitä vasta kun oltiin seurusteltu yli vuosi.

4) Ruoka, ruoka, ruoka

Ajatellaan aina vaan ruokaa ja oltais valmiita syömään koko ajan. Kun nähtiin Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman toisen tuotantokauden mainos niin oltiin hiljaa, kunnes ruutuun lävähti pitsa ja molemmat taisi tokaista samaan aikaan, että nam.

5) Samaan aikaan puhuminen...

Muutenkin me puhutaan yleensä useita kertoja päivässä samaan aikaan samoilla sanoilla. Niin ärysttävää, mutta samalla myös aika huvittavaa, kun yhdestä suusta kuuluu "*Joku lause.* Lakkaa puhumast samaan aikaan!".

6) ...Ja samaan aikaan ajattelu

Jos ei puhuta samaan aikaan niin ainakin ajatellaan paljon samoja asioita samalla hetkellä. Tässä talossa liian usein kuultua on "Olin just sanomas samaa..." ja "Mun piti just sanoo kans, et...". Näitä lauseita kuuluu tasaisesti molempien suusta ja välillä tuntuu, että vuoropuhelut rajoittuvat näihin.

"Mitä syödään tänään?"
"Mun piti just kans kysyy, et keksiks jotain ruokaa. Vois tehä muusii."
"Olin just kans sanomas, et jos tekis muusii tänään ja...."

7) Laulaminen 

Meillä molemmilla on tapana laulaa tietyistä sanoista. Jos ajellaan jossain ja Aleksi miettii mihin joku tie vie niin sanon automaattisesti "Mihin tä tie vie meit?", joka on Robinia. Jos pyydetään J:tä odottamaan pelkällä odota-kehotuksella niin aika usein jompi kumpi alkaa laulamaan Aikakoneen "...miksi karkuun juoksit niin varoen?".

8) Riitely

Meitä kuunnellessa moni saattaisi luulla, että riidellään jatkuvasti. Todellisuudessa meillä molemmilla on vain tarve päteä joka asiassa ja vittuillaan toisillemme vähän väliä jostain. Jos Aleksi imuroi ensin, pyyhkii sen jälkeen vasta tasot ja mä tokaisen, että kannattiko niin se odottaa tilaisuutta, jollon voi kysyä multa samaa. Sama pätee myös toisin päin.

Sellaisia. Noloja ja lapsellisia juttuja, muttei meiltä mitään muuta voi odottaa! Ihanaa, että on joku, jonka kanssa voi olla tällainen eikä tarvitse leikkiä mitään asiallista, kunnei sitä tavallisesti muutenkaan ole. Pusi pusi.

Kesä 2011.

8 kommenttia

 1. Ihanat! Kuullostaa vähän meidänkin huushollin ajatusmaailmalta:)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. teiät ois nii kiva tuntee tai tuntuu silt =D <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä suhteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman meijän huonoa huumorintajua ja tyhmiä juttuja ei tää suhde edes toimis. :D

   Poista
 4. haha kuulostatte niin ihanalta parilta :'D

  VastaaPoista