26.12.2014

PAREMPI ÖVERIT KU VAJARIT

Puuuuh, vihdoinkin kaikki on ohi. Meillä kotona ei näytä tai näyttänyt lainkaan joululta. Ainoa jouluun viittaava asia on olohuoneen nurkassa, hyllyn päällä nököttävä pieni, valkoinen kuusi, jonka valotkin sammuivat jo päiviä sitten, enkä jaksanut vaihtaa siihen pattereita. Siitäkin huolimatta, ettei kotona ollut joulu, näytän noin raskausviikolla 39 olevalta valaalta, koska vatsa on pinkeänä kaikista ruuista, ja J:n huone pursuaa uusista leluista (ikään kuin niitä ei synttäreiltä olisi jäänyt käteen. Onnea vaan teille, joilla synttärit ja joulu on vielä lähempänä toisiaan).


Otettiin pieni varaslähtö jouluun, kun käytiin jo sunnuntaina vetämässä vatsat täyteen J:n papan luona. Aattona me oltiin mun äidin, eli mummun luona, jossa kävi itse Joulupukkikin. Pukki tuli poikkeuksellisesti vessan oven takaa ja oli kuulemma hypännyt vahingossa väärään ilmastointitsydeemiin. Päiväunettomuudesta huolimatta J oli reipas, vaikkakin vähän epäileväinen Pukkia kohtaan, mutta vältyttiin itkulta ja saatiin otettua pulfiekin (pukki-selfie, you know). Eilen oltiin mummalla ja tänään taas mummulla, että menoa ainakin on riittänyt ja ruokaa sitäkin enemmän. Joku taisi joskus tukka täynnä tokaista, että parempi överit kuin vajarit ja mä taas luulen, että se pätee myös ruokaan. Kinkkuöverit. Salaattiöverit. Ruokaöverit suklaaövereistä puhumattakaan. Eipähän tarvitse haaveilla ensi kesänä jouluruuasta, kun se tulee vielä silloinkin ulos korvista. 


Jos päästään ensi vuonna muuttamaan niin ehkä vihdoin teen parvekkeesta viihtyisän, asennan sinne jouluvalot ja poltan meille pienen kinkun tai vaihtoehtoisesti kyllästyn odottamaan ja sammutan uunin liian aikaisin? Ja jos ensi vuonna päästään kunnolla uhmailemaan niin ehkä saadaan lahjojakin puolet vähemmän? Toivossa on ainakin hyvä elää. Ollaan kuitenkin oikeesti kiitollisia kaikista lahjoista, joilla viette meiltä neliöitä - kiitos.

6 kommenttia

 1. ompa ihanan näköst :) meinaattek muuttaa ?

  VastaaPoista
 2. mitä kuku sai lahjaks :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duplo maatilan, kaks pakettia muita Legoja, Muumien DVD-boksin, rattaisiin laitettavan ratin, jonkun soivan mikin, sellasen lelun, josta painetaan/pyöritetään/työnnetään vipuja ja sit luukut pomppaa auki ja niissä on joku eläin (hyvä selitys... :D), ostoskärryt + hedelmiä, lusikoita, ison kasan vaatteita, rahaa ja lahjakortteja. Varmaan jotain muutakin, mut mä en kyllä muista enää kaikkea... :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Isoveljen, jota tosin en ehtinyt edes näkemään.

   Poista