3.12.2014

KASVUKÄYRIÄ JA ROKOTUKSIA

Toisin sanoen vikat kuulumiset neuvolasta. Tai ei välttämättä viimeiset, mutta viimeiset nyt toistaiseksi. Meillä on kuitenkin ennen 1,5-vuotisneuvolaa vielä välineuvola ja siitä saatan sanoa sanan tai pari. Nyt kuitenkin pikapikaa maanantaiset neuvolakuulumiset!

"Suloinen poika! Painoa tullut nyt hyvin. Ruokahalu hyvä, samaa ruokaa syö muun perheen kanssa. Liikkuu tukea vasten. Kuulo ja näkö norm."

1 vuotta (11 kuukautta).
8 500 grammaa (8 300 grammaa).
74 senttiä (73,8 senttiä). 

Ei siis mitään kummallista. J on ollut aina niin helppo lapsi, ettei meillä ole neuvolassa koskaan mitään ihmeellistä puhuttavaa. Kun ruoka uppoaa kuin hevoselle ja yöt porskutetaan 12 tunnin yöunilla ilman heräämisiä, ei mikään voi olla vialla. Painon kanssa mennään edelleen keskikäyrän alla, mutta sitä oli tullut normaali määrä ikään verrattuna, joten kaikki on ok. 1-vuotisneuvolassa oli myös vuorossa rokotukset, jotka hirvitti äitiä tälläkin kertaa enemmän. Kaivelin jo tuttia valmiiksi, mutta eihän sitä lopulta edes tarvittu, kun 20 sekunnin nyyhkytyksen jälkeen J jo paineli pallon perässä pitkin lattiaa. Niin reipas muru!

2 kommenttia

  1. oho miten pieni hän on!!! meillä poika pari viikkoa vanhenpi ja painaa 13 kg =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin eilen mitat Instagramiin ja tokasin sielläkin jo, et musta se on silti jo niin iso. :D Ei tunnu mitenkään erityisen pieneltä.

      Poista