12.11.2014

WILL U MARRY ME?

Tiedä, tiedän... Tämän tiedän 21-vuotiaana -postauksessa sanoin tietäväni, etten tahdo naimisiin, mutta onneksi tiesin myös "älä koskaan sano "ei koskaan."". Juu ei, mua ei ole kosittu enkä varsinaisesti tahdotahdo naimisiin, vaikken kyllä tilaisuuden tullen kieltäytyisikään. Yksi asia on kuitenkin varmaa ja se on kirkkohäät - nou... nou. Mulla on niin kamala esiintymispelko, etten todellakaan olisi yksin esillä edes käytävällä kävelyn ajan. Never. Tapoihin nyt kuitenkin kuuluu pohdiskella kaikenlaista mahdotontakin, joten tottahan toki olen pohdiskellut myös millaiset häät meillä olisi. Postauksen ei tosin pitänyt alunperin näyttää ihan tältä ja osa kuvistakin on hävinnyt, mutta..

Väänsin tätä muutama kuukausi sitten yön pimeinä tunteina ja nyt se oli hävinnyt koneelta bittiavaruuteen. Buu. WhatsAppista kuitenkin löytyi kyseinen kuva huonolla laadulla varustettuna, koska se on otettu puhelimella tietokoneen näytöltä, mutta ajaa asiansa näinkin.

Kuva 1. Kuva 2Kuva 3. Kuva 4.
Kuva 1. Kuva 2.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain mustaa. Tai sitten ihan vain mustaa, valkoista ja vähän punaista. Mitkään valeeanpunaiset perushattarahäät eivät olisi lainkaan meidän tyyliset vaan tyyli näyttäisi ennemminkin tältä. Meiltä.

6 kommenttia

 1. Tommoset häät ois sikamageet! :D En oo myöskään kirkkohäiden ystävä, tai vieraana kyllä, mutta morsiamena mua ei semmosissa nähdä! Ehkä joskus mastraatissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atina,
   Joo mulla siis ihan sama. :D Joku vois järjestää tollaset niin et pääsisin vieraaks!

   Poista
 2. yes i do eiku ainii oot varattu

  VastaaPoista
 3. mil teet sun kollaasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 14:18,
   Nää on tehty PicMonkeylla. Osan teen Fotorilla ja osan puhelimen eri appseilla.

   Poista