30.11.2014

TEHÄÄ TÄSTÄ SUN SYNTTÄRIPÄIVÄ

Kerroin jo aiemmin, että meillä kahvitellaan nyt viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina, mutta näiden kahden päivän lisäksi vietettiin synttäreitä perheen kesken torstaina ja perjantaina. 

Aleksilla ei ollut mahdollisuutta saada torstaita vapaaksi, joten menin yksin hakemaan J:tä sängystä ja yllätyksenä vein mukanani 135 senttisen jättinallen! J on rakastanut viime jouluna saamaansa nallea, sekä halaillut ja suukotellut mumman isoa nallea, joten päätettiin ostaa tälle kotiin vieläkin suurempi sellainen (toivoen totta kai samalla, että mullakin on mahdollisuus nukkua tän kanssa joskus, hahah). Aamupäivä ja päivä touhuiltiin tavallisesti, mutta iltapäivää kohden alettiin valmistautumaan uimiseen. Odoteltiin isiä kotiin, tätiä koulusta ja mummua töistä, ja otettiin suunnaksi Caribia. Alkuun pelkäsin vähän, että lähdetään puolen tunnin sisällä pois, koska viime kerrasta oli kulunut jo puolisen vuotta. J kuitenkin tottui nopeasti vesiputouksien huminaan ja siitäpä se ilo sitten alkoi! Me vietiin mukanamme tämä vauvojen uimatuoli ja J oli onnesta soikeana, kun jalat ylsivät pohjaan ja pääsi painelemaan sen kanssa lastenaltaassa. Reissu oli siis odotettuakin parempi ja taas harmitti, että käydään uimassa liian harvoin.


Perjantaina jatkettiin juhlintaa syömällä normaalista poikkeava aamupala ja pian tämän jälkeen lähdettiin koko perheen voimin Turun Leaf Areenalla sijaitsevaan Mehukatti lastenmaailmaan. Mä olen tiennyt paikasta jo jonkin aikaa, mutta pikkuvauva-aikana siellä ei tullut käytyä, eikä sen jälkeenkään, kun hirvittää mennä paikkoihin, jotka vilisee lapsia. Viime viikon perjantaina mentiin kuitenkin J:n kavereiden kanssa käymään, paikka vaikutti siihen aikaan rauhalliselta ja poika ilahtui pallomerestä niin, että uskaltauduin toistekin, enkä varmastikaan viimeistä kertaa.

Vaikkei arki ehdi J:n kanssa olemaan tylsää niin kyllä mä vaan tykkään näistä hetkistä, jollon voidaan touhuta kaikki yhdessä ilman, että on kiire miettiä mitä seuraavaksi syödään tai pitäisiköhän siivota. Näistä hetkistä, jotka mennään ihan vaan lapsen ehdoilla. Toisaalta mä olen myös iloinen siitä, että viiden päivän putki on pian ohi ja tavallinen arki voi taas alkaa!

2 kommenttia

  1. ihanaa miten jaksatte panostaa yhteiseen aikaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva touhuta yhdessä ja haluun Juuson muistavan lapsuudestaan tällasia yhteisiä tekemisiä, vaikkei mieleen taida vielä mitään jäädä. :)

      Poista