24.10.2014

PIKKU MYYN KENGÄT JA LUONNE

Jeppis! Vihdoin mulla on aikaa postailla keskellä päivää, kun Aleksi sai tämän päivän vapaaksi J:n lääkärin takia ja sieltä selvittyämme päätti lähteä pojan kanssa pois kotoa mun pienestä vastustelusta huolimatta. Nyt käytän siis muutaman tunnin vain ja ainoastaan blogin parissa kirjoittelemalla vähän luonnoksia valmiiksi, sillä niitä on kerääntynyt lähemmäs neljäkymmentä. 

Yläasteen alkuaikoina sain itselleni palestiinalaishuivin, joka taisi käydä kaulassani vain kerran tai pari. Huivi oli aina kovin hieno, mutta epävarmana teinityttönä oli vaikea pukeutua johonkin erilaiseen, mitä muilla ei ollut. Vasta viime keväänä aloin miettimään enemmän, minkälaisista vaatteista oikeasti tykkään ja mitkä todella tuntuvat omilta. Nyt ilmojen kylmetessä tämä useamman vuoden vanha huivikin löysi tiensä takaisin ja onkin ollut viimeisten viikkojen aikana kaulassa lähes aamusta iltaan. 

Me Pikku Myyn kanssa kuljetaan ihan hand in hand luonteittemme kanssa, sillä taidetaan molemmat olla aika kriittisiä, itsepäisiä ja suorasanaisia, mutta nyt meitä yhdistää myös yksi uusi asia: kengät! Keväästä asti mä olen vähän haikaillut maihinnousukenkien aka. maihareiden perään, mutta pihinä tyyppinä jättänyt uusien hankkimisen vain ajatukseksi, vaikka vihdoin uskallan kiskoa ne jalkaani miettimättä mitä muut ajattelevat. Kirppiksillä olen kulkenut silmät auki ja lattianrajassa sitten sitäkin enemmän, mutta tuloksena on ollut liian isoja, rikkinäisiä tai kalliita kenkiä. 

Tiistaina käytiin Kontissa, josta Aleksi bongasi mulle vihdoin ne TheKengät kuudella eurolla! Onhan ne käytetyn näköiset ja vieläpä numeroa liian isot, mutta menee paremman puutteessa kylmillä ilmoilla villasukan kanssa. Sitä paitsi, mä vihaan uusia kenkiä, koska ne näyttää niin uusilta. Käytetyt on paljon mukavemmat jalassakin. Jostakin syystä vähän emmin maihareiden kanssa, joten jätin ostamatta, mutta keskiviikkona oli pakko hakea ne. Mutta joo, tässä ne nyt on!

6 kommenttia

 1. just kivat nut mä en kyl pystyis pistää jalkaa just ku muil ei oo =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:41,
   Jep, ymmärrän. Rohkeesti vaan. :)

   Poista
 2. Tästä sun postauksesta sain inspiraation kirjoittaa omaan blogiini omasta tyylistäni :)
  Saanko mainita sut siinä postauksessa inspiraation lähteenä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saana,
   Hei jee! Tottahan toki saat, mä tuun sit lukemaan sun jutun! :)

   Poista
 3. Eiks maihinnousukengät oo miesten ? o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 19:27,
   Ei. Ja vaikka ois niin eihän missään lue, ettei niitä voi naiset silti käyttää. :)

   Poista