13.10.2014

8,1 KILOA KOHTI POLIKLINIKKAA

Facebook-seuraajat jo lukivatkin, että meillä oli tänään neuvola ja oltiin siellä siis kasvukontrollissa. Käynnin jälkeen neuvolakorttiin ollu tullut seuraavanlaiset lisäykset.

10 kuukautta (13.10.) 9 kuukautta (19.9.).
8 100 grammaa (8 030 grammaa).
73,2 senttiä (71,5 senttiä).

"Touhukas poika. Syö hyvin, 5 ateriaa päivässä. Maitona rintamaito. Painon kehitys niukkaa, lähete LNP:lle."

Ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen J:n paino on nousussa ja poika on kehittynyt taas niin hurjasti, ettei mitään tunnu olevan vialla (kuten ei verikokeidenkaan suhteen ollut), mutta saadaan nyt kuitenkin aika Lasten ja nuorten polille, jonne olisi tarkoitus mennä parin viikon sisällä. Mä taisin olla neuvolassa taas ihan ulapalla, kun en tajunnut kysyä, joten kysynpä teiltä, että tietääkö kukaan mitä LNP:llä mahdetaan tehdä? Vähän turhauttaa mennä sinne, mutta onhan se parempi ihan vaikka vaan varmuuden vuoksi. Muuten jäi kyllä hyvä mieli, kuten neuvolasta yleensäkin. Niin reipas muru!

4 kommenttia

 1. ei ole tosta tietoa mutta tsempit tahdoin sanoa!

  VastaaPoista
 2. Älä ole huolissasi turhaan. Meillä isompi lapsi keräs painoa tosi huonosti ja aina oltiin painokontrollissa. Ihan normaali tuo on :)
  Varmaan voivat tutkia että onko esim joku allergia, keliakia tms mikä aiheuttaa sen ettei paino nouse. Eli jututtavat ja mahdollisesti lähete tähystykseen tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. titti,
   Joo useampi jo Facebookissakin mainitsi, ettei tuolla varsinaisesti tehdä mitään vaan jos näkee tarvetta niin laittavat lähetteen eteepäin. Kiitos sunkin vastauksesta!

   Poista