2.10.2014

75 NELIÖTÄ JA RISAT: KEITTIÖSSÄ

Vihdoin ja viimein. En pidä meidän kotia millään lailla ihmeellisenä, mutta lukeudun itsekin siihen porukkaan, joka tykkää katsella kuvia muiden kodeista (niistä tavallisistakin.) ja saada mielikuvan järjestykestä, joten mielelläni toteutan myös omien lukijoitteni toiveen tämän suhteen. 75 neliötä ja risat on postaussarja, jonka tarkoituksena ei ole kuvata huoneita nurkkia myöten vaan antaa vain kokonaiskuva ruudun sille puolen. Itselläni tähän taitaa pääsääntöisesti riittää pari panoraamaa.


Kuten jo otsikosta voidaan päätellä, keittiössä. Todellisuudessa haaveilen muutosta toiselle puolelle Turkua, mutta siihen taitaa mennä vielä vähintäänkin 1,5 vuotta, joten sillä välin vain haaveilen DC-Fixeistä, muista kontaktimuoveista tai uudesta ruokailuryhmästä, ja säästän sisustustekstejä kaapin pohjalla. Meidän keittiö on ihan ok. Ei mikään kummallinen, muttei myöskään syntisen ruma. Ihan ok, peruskeittiö. Oikeastaan kuvia katsellessa mua ei taida vaivata mikään muu kuin väärään suuntaan osoittava paistinpannnun kahva.


Siinä se. Huone, jossa koitetaan tehdä ruokaa J kiinni jalassa tai vaihtoehtoisesti yritetään estää tätä tukehtumasta sillä välin kissan raksuihin. Ja valitettavasti tää ei ollut mikään mukahauska vitsi vaan ihan päivittäinen juttu. Että sellaista!

14 kommenttia

 1. Kivan kompakti keittiö, tuollainen kelpaisi mullekin tosin haluan edelleen mustat kaapit tai punaiset ja mustan jääkaapin ja pakastimen tai punbaisen riippuen kaapeista ja tasoista. Musta/punainen värimaailma kiehtoo. Mut joo, kiva anyway täöä. Toivon mukaan ku saan kolmion ensi vuonna ni se ois vähä kivemman oloinen et jaksaa enemmä innostua sisustaa. Kauhee sisustusvimma mut a) ens vuonna haen uutta asuntoa b) milläpä tätä muuttas ku ei pahemmi vuokra-asuntoi remppailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reikai ~ Öttiäisen seikkailut,
   Mä haluaisin valkoset kaapit ja mustan retrojääkaapin! Sellasen ku Heidillä Salkkareissa. :D Ja laatotuksen/työtasot haluisin vetää kontaktimuovilla, mut joskus sit.

   Poista
 2. Ihana lattia teillä :) ootteko ite rempannu vai oliks valmiina ? Ja jos saa kysyä niin miks vasta 1,5 vuoden päästä mahdollisuus muuttaa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira Hyvönen,
   Mäki tykkään tästä. :) Käytiin kattoo muuttaessa kahta kämppää. Täällä oli tumma laminaatti joka huoneessa ja toisessa kämpässä kolmee eri muovimattoa, et valmiina ollu ja kävi hyvä tuuri, ku saatiin näin siisti!

   Muutettais sen verran kalliimmalle alueelle, et pitäis odotella vähintäänkin Aleksin sivarin loppuun ja sit sen jälkeen vielä katella kämppiä ja pohtia jne. Onneks mulla on nyt Aida tossa kerrosta ylempänä niin on edes muutama kiva naapuri. :D

   Poista
  2. Mihin päin muuttaisitte ja onko näissä alueissa paljon hintaeroja? Eroja ulkonäöllisesti jne? Vasta blogisi löysin joten siksi kysymykset. Toivon että pääsette sinne minne toivotte pääsevänne. Olette ihania kaikki!

   - E

   Poista
  3. Anonyymi 23:55,
   Tarkkaa aluetta tuskin tuun blogissa mainitsemaan, mut tällä hetkellä asutaan siis Länsi-Turussa ja tosiaan toiselle puolelle tahdotaan. Hintaero saattaa olla parikin sataa + siihen luultavasti vesimaksut päälle ja sen voi päätellä jo alueestakin. Tää on tällanen betoniviidakko, jossa kerrostalo toisen vieressä, tuolla pari kerrostaloa, rivi-/paritaloja ja muuten aika vastarakennettuja omakotitaloja. :)

   Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan meitä!

   Poista
 3. jes tätä oon oottanu! onk tos ollu ovi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:56,
   Kiva, että tykkäsit. :)

   Joo muuttaessa oli, mut oven kanssa tila tuntu tosi ahtaalta niin vaihdettiin porttiin. Plus saadaan pidettyä Juuso poissa, mut kissa pääsee kuitenkin syömään.

   Poista
 4. tosi kivannäköinen ja siisti keittiö! : )ja ihana tuolattia!! Kade..terveisin muovimatto asuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti.,
   Me ollaan asuttu neljässä kämpässä ja kahdessa ollu kans muovimatto + yhden kämpän yläkerrassa niin on se kyl ihan eri. :D Muilla en kiinnitä huomioo, mut kotona on jotenki siistimmän näköstä, jos on laminaatti!

   Poista
 5. Kivannäkönen keittiö! Tilava ja tarpeeks säilytystilaa =))

  Lattia on upee! Kyllä nyt kelpaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindiz ~ Tutipuu,
   Kiitos! Säilytystilaa tosin on IHAN LIIAN VÄHÄN. :D Mä heitän kaiken turhan aina pois ja silti meiltä loppuu tila. Lattia on parasta täällä. :)

   Poista
 6. Vihaan niitä "pieniä yksityiskohtia kodista"-postauksia, joissa ei näe mitään muuta kuin nätisti aseteltuja kukkaruukkuja ja kynttilöitä kirjan vieressä hyllyllä. Tämmöiset kuvat on just parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 19:01,
   Joo oon aika samaa mieltä, vaikka joissain tapauksissa ne yksityiskohdatkin on jees. Kiva kuulla, että tykkäsit!

   Poista