2.8.2014

VIILEET VINKIT

Näillä kesähelteillä itse kullakin taitaa olla kuuma, mutta luulen, että raskainta tämä on pienille ihmisen aluille, sekä vanhuksille. Meillä sisällä on tainnut olla parhaimmillaan vähän reilu +31°C ja vaikka kesää ja lämmintä rakastankin niin liika on kyllä liikaa. Ollaan tässä kesän aikana tehty pari superia ostosta ja jaan ilomielin teillekin nämä viileät vinkit siinä toivossa, että näistä on jollekin hyötyä!

1) Helpotusta huoltajille

J rakastui vauvauinnissa veteen ja kesän aikana ollaan käyty uimassa omalla mökillä, sekä yleisillä rannoilla. Musta on kuitenkin ollut skidisti ärsyttävää, että oma uiminen on ollut täysin olematonta, kun on tarvinnut jatkuvasti olla kaksin käsin kiinni J:ssä ja tästä syystä meillä onkin nykyään kovassa käytössä Hong Kongista ostettu lasten uimatuoli. J:tä totta kai pidetään jatkuvasti silmällä, mutta onhan se nyt paljon mukavampaa, kun saa itse olla kädet vapaina! J tykkää hirmuisen paljon liikkua eteenpäin potkimalla vettä syvemmällä tai sitten ihan vain kahlailla matalemmalla rannassa. Meidän Nemoa etsimässä -uimatuolia ei ole hinnallakaan pilattu, sillä se maksoi vajaa vitosen.


2) Apua autoon 

Toinen hintavampi, mutta vähintäänkin yhtä hyvä hankinta liittyy autoiluun. J hikoilee autossa ihan järjettömän paljon ja poistuu sieltä lyhyenkin matkan jälkeen pää ja selkä aivan läpimärkinä. Parisen viikkoa sitten ostettiin OZbabysta AeroMoov -päällyste, seuraavana päivänä matkustettiin Tku - Tre - Tku ja voitteko kuvitella - täysin kuivina! Poika oli kyllä lämmin, muttei missään nimessä silminnähden hikinen. 


3) Viilennystä vipeltäjille

Täysin ilmainen vinkki on märät harsot, joita meillä kun J:n lisäksi käyttänyt myös kaikki muut. Harso tai pyyhe vain kylmään veteen, suurimmat vedet pois, hartioille ja tadaa. Olo viilenee kummasti. Nelijalkaisille ystäville mulla on antaa toinenkin vinkki viileyteen ja sen löydätte ihanan Uutistoimisto Anselmin blogista.


Tämän myötä toivottelen teille nyt hauskaa viikonlopun jatkoa ja toivottavasti edes piirun verran viileämpiä ilmoja!

4 kommenttia

 1. Anonyymi2/8/14 23:18

  ehdottomasti apua, suuri kiitos! huomenna heti kaupoille =)

  VastaaPoista
 2. pakko saada tuo uimatuoli! Käytiin tänään just honkkarissa mutta hitsi kun näin tämän vasta nyt :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti.,
   Se on niiiiin hyvä! :)

   Poista