16.8.2014

KEEP CALM, IT'S TATTOO TIME

Se on siinä. 2,5 vuoden tauon ja tunnin tuskahien vuodattamisen jälkeen. Seitsemäs tatuointini. Ja mussa on yhä masokistin ainesta, siitä ei päästä yli eikä ympäri. Tatuointia ottaessa se kipu on niin käsittämättömän ihanaa, että kuullostan sairaalta jopa omassa päässäni.

Jo raskausaikana ideoin leimaa päässäni, mutta matkaan tuli mutkia ja keväällä ideointi meni uusiksi. Tuttuni piirsi kuvan samasta aiheesta, mutta erilaisena kuitenkin, jotta pääsin varaamaan itselleni ajan. Parin kuukauden verran pohdiskelin vielä kuvia mielessäni ja lopulta päätin palata lähemmäs alkuperäistä ideaa, sillä se merkitsi niin paljon enemmän. Tiesin, mitä tahdoin, mutten tiennyt miten, joten annoin Custom Inkin Ramille vapaat kädet, kunhan leima sisältäisi pari tiettyä juttua. Jokaisella tahtomallani asialla on oma merkityksensä ja juuri siitä syystä tämä on niin tärkeä. 

Haluaisitteko te tatuointeja vai löytyykö kenties jo? Jos joku on kirjottanut leimoista blogiinsa tai lisännyt kuvan Instagramiin niin linkkailkaapa - tsekkaan mielelläni!

11 kommenttia

 1. Kaksi löytyy ja molemmista jonkinmoista postaustakin tehty. Rakkaita on:-)

  http://annajarvinen.blogspot.fi/2013/02/tick-tick-boom.html?m=0

  http://annajarvinen.blogspot.fi/2013/10/the-story-of-my-tree.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna J,
   Vitsit, että mä tykkään varsinkin tatuoinneista, joilla on just joku merkitys, mitä ei välttämättä tuu kuitenkaan kerrottua muille tai ainakaan ihan kaikille. :)

   Poista
 2. pitiks täs olla kuva siit? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 19:39,
   Ei. :) Verinen ja suttuinen, joten odottelen parantumista.

   Poista
 3. http://tehtavanimikkeena.blogspot.fi/2014/03/leima.html Tuossa kirjoitus, kävin Ramilla ottamassa Elviran jalanjäljen maaliskuussa! :) siitä asti ollut tatuointikuume, mutta luultavasti seuraava ei tule ennen seuraavaa lasta ;) :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti.,
   Ai säkin oot käyny Ramilla! Rami tokasi mulle tänään "Älä vaan mainosta blogissa, mä vihaan sosiaalista mediaa", muttei vihasta huolimatta pahastu, joten jatketaan mainostamista.. ;) Mä tykkään ideana tosta lapsen jalanjäljestä/kädenjäljestä, mut tuntuu, että niitä alkaa olemaan kaveriporukassakin niin piti keksiä jotain muuta. :)

   Poista
 4. tahtoisin tosi pal mut en saa ku en oo 18 ja porukat ei anna. minkä ikäsen sait ekan ja mite ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 04:27,
   16-vuotias, kuukauden vajaa 17v. Äiti oli mukana, sen luvalla otin.

   Poista
 5. Mulla on yksi tatuointi ja kovasti tekisi toista mieli. Ihan vielä ei ole kyllä varaa :(

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sara // Ipanani&inspiraationi,
   Customissa on onneks niin halpaa, ettei tarvii kauheesti säästellä. :) Riittää, että vähentää vähän muita kuluja.

   Poista
 6. Jos anonyymi 16:11 voi henkisesti pahoin niin voit tulla avautumaan Facebookissa vaikka ihan mun henk.koht. profiiliin, tervetuloa!

  Mulla on kyllä vastaus sun jokaiseen mieltä painavaan asiaan ja voidaan niistä keskustella (näin esimerkkinä vaikkapa siitä, ettei tarvitse olla onnensa kukkuloilla "ihan ok" -paikasta, jos on tyytyväinen saamansa asiakaspalveluun - se kun ei ole tänäpäivänä mikään itsestäänselvyys).

  Jos et kuitenkaan koe tarvetta tulla juttelemaan niin muistetaan kuitenkin pitää blogin kommenttiboksi asiallisena ja positiivisena paikkana, eikös? :)

  VastaaPoista