28.8.2014

HAKUNA MATATA

Toivottavasti myös tämän suhteen. Tänäänhän oli se meidän ylimääräinen neuvola, jossa käytiin mittaamassa J:n paino viime kertaisen -90 gramman tähden. Ensimmäistä kertaa neuvolassa ei ollutkaan kivaa ja nyt olo on jotenkin tyhjä. Tuntuu, että olisin epäonnistunut, vaikka tiedän, etten ole. Saatiin neuvolakorttiin seuraavanlaiset mitat ja alla oleva teksti.

9 kuukautta (8 kuukautta).
8 030 grammaa (8 290 grammaa).
70,4 senttiä (70,0 senttiä).

"Paino edelleen laskenut. Öljylisä ollut käytössä. Hyvin syö. Konsultoidaan lääkäriä." Ei siis näppäilyvirhe, vaan paino ihan tosissaan on laskenut - taas. Tällä hetkellä tilanne on se, että painoa 6kk-neuvolasta paino on laskenut 220 grammaa. Kuulostaa vähältä, mutta kun sen pitäisi tietenkin nousta. En mä vieläkään kovin huolissani ole, mutta kieltämättä alkaa pikkuhiljaa mietityttämään, että onko tälle jokin muu syy kuin geenit ja jatkuva liikkeellä oleminen. Huomisen puhelinsoiton aikana selviää, miten jatketaan, mutta näillä näkymin meillä on edessä käynti Lasten ja nuorten poliklinkalle, jossa tutkitaan asiaa vähän enemmän... Pieni rakas.

8 kommenttia

 1. toivottavasti ei mitään vakavaa <3 etkä oo epäonnistunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:11,
   Toivotaan. :) Ja jos nyt sinne tutkimuksiin mennään niin toivottavasti saadaan aika mahdollisimman pian.

   Poista
 2. oi :/ tsemppiä! tiedän tunteen tosta kun lapsen paino ei nouse tarpeeksi ja tulee olo että on vika on tietenkin itsessään :/ toivottavasti saatte selvyyden asiaaan ja pienen paino alkaa nousta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura,
   Ai teillä ollu joskus samaa... :/ Kiitos paljon!

   Poista
 3. Et ole epäonnistunut äitinä ja huoltajana. Painon tippumisen takana voi olla geenit taikka allergiat keliakia jne...

  Tsemppiä! Kaikki selvii kyllä ja toivotaan ettei mitään vakavaa kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melinda,
   Kiitos. Maanantaina verikokeisiin, jos siellä löydettäis jotain..

   Poista