15.8.2014

...BUT FIRST, LET ME TAKE A #FOODFIE

Selfieistä viis, foodfie on se mun juttu! Känkkäränkkä-J oli tänäänkin paikalla - kiitos (kirottujen) hampaiden ja äiti pyysi meitä syömään, joten ei todellakaan jääty miettimään, että lähdetäänkö tuulettumaan vai möristäänkö neljän seinän sisällä. Hyvä ruoka, parempi mieli, tiedättehän? 

Otettiin suunnaksi Turun Martinmäki ja mentiin Ravintola Pippurimyllyyn, jossa en ollut ennen käynyt. Heti sisälle mennessä paikka tuntui mukavalta ja työntekijä tarjoutui tekemään pöytään tilaa, jos olisimme halunneet J:n pois pöydän päästä. Idea postaukseen lähti siis hyvästä asiakaspalvelusta, sillä Pippurimylly oli ensimmäinen paikka, jossa tarjoilija otti huomioon myös pojan ja kysyi olisko jotakin ruokaa tai juomaa, jota J:lle saisi olla. J  sai tyytyä salaattipöytään samalla, kun me syötiin riittoisat ja maistuvat lehtipihvit, muttei tämä tuntunut kauheasti haittaavan. Tyyppi veti porkkanaraastetta kaksin käsin, järsi naama vääränä pavunvarsia ja virnuili nenä rutussa, pienet talttahampaat vilkkuen. Paikasta jäi kaikilta osin ihan kirjaimellisesti hyvä maku suuhun.

Huomenna palailen blogin pariin eräänlaisin piinapenkki-tunnelmin, jäiks!

7 kommenttia

 1. otsikko :DDD mitä huomen?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:17,
   Heh. :) Huominen on huomenna... ;)

   Poista
 2. Oi näyttääpä hyvältä! :) Mäki arvostan ravintoloissa sitä jos tarjoilija ottaa erikseen huomioon Limpun ja mulle muistuu oikeastaan pari ravintolaa jossa on näin tehty, Viking Linen Ella's ravintolassa ja Porvoon Seireenissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura,
   Ja oli hyvää! :) Mä en oo ennen edes osannu ajatella, et Juuso pitäis huomioida, kun on vielä niin pieni, mut tuli kyllä niin hyvä mieli tosta. :)

   Poista
 3. Itse asiassa Pippurimylly ei tosiaan oo kalliimmastakaan päästä mitä Turun ravintoloihin tulee... Ilmeisesti et ole siis niissä hienommissa käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 00:45,
   Ai tää olikin joku kilpailu... Ja joo ei varmasti olekaan, enkä oo missään niin väittänytkään. Ei mulla silti kovin usein ole tapana väännellä edes näitä "parinkympin halpispihvejä" puhumattakaan "niissä hienommissa" käymisestä. Mä kun keskityn hinnan sijasta siihen ruokaan. :)

   Poista
 4. Jos anonyymi 16:11 voi henkisesti pahoin niin voit tulla avautumaan Facebookissa vaikka ihan mun henk.koht. profiiliin, tervetuloa!

  Mulla on kyllä vastaus sun jokaiseen mieltä painavaan asiaan ja voidaan niistä keskustella (näin esimerkkinä vaikkapa siitä, ettei tarvitse olla onnensa kukkuloilla "ihan ok" -paikasta, jos on tyytyväinen saamansa asiakaspalveluun - se kun ei ole tänäpäivänä mikään itsestäänselvyys). Sulta taisi valitettavasti mennä tämä postauksen pointti täysin ohitse.

  Jos et kuitenkaan koe tarvetta tulla juttelemaan niin muistetaan kuitenkin pitää blogin kommenttiboksi asiallisena ja positiivisena paikkana, eikös? :)

  VastaaPoista