24.8.2014

BORN TO ROCK, SO BABY LET IT ROLL

Siinä missä mä olen hurahtanut PMMP:hen, vaikuttaa Aleksi tulevan kovaa vauhtia perässä Reckless Loven suhteen, enkä kyllä valita, sillä itsekin on tullut kuunneltua Ollia muutaman vuoden ajan. Viimeisen yhdeksän kuukauden aikana ollaan käyty kahdesti leffassa, koska saatiin joululahjaksi leffalippuja ja ne piti käyttää ennen toukokuuta. Muuten en ole kokenut tarvetta saada J:tä hoitoon, enkä kaipaa omaa aikaa, vaan mulle riittää ihan loistavasti ne tunnit, jotka jaksan valvoa J:n nukkumaanmenon jälkeen.

Parisen viikkoa sitten päätettiin repäistä ja tilattiin liput Reckless Loven keikalle. Varsinaisesti hoitoon en vielä raaskinut J:tä antaa, joten laitoin pojan tyytyväisenä nukkumaan, mun äiti tuli vahtimaan tämän unta (kiitos äiti!) ja me palattiin yöksi kotiin. J oli nukkunut rauhallisesti koko ajan, eikä edes huomannut meidän olevan poissa. Keikka oli loistava, hetken irtiotto teki hyvää, mutta kaikkein parasta oli kuitenkin palata kotiin, jossa se oma ja maailman rakkain Termiitti tuhisi omassa sängyssään.

8 kommenttia

 1. hyi mikä flirtti toi yks :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:07,
   Jalle. Oli se vähän joo.. :D

   Poista
  2. eiks ällötä ??? :dd

   Poista
  3. Anonyymi 22:39,
   Ei? Jos se flirtti on hänen tyylistä ja tapa huomioida faneja niin en mä nää siinä mitään ällöttävää. :)

   Poista
 2. Siu postaukset on nykyään hirmu lyhyitä. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 14:02,
   No niinpä näyttää! Mä en oo kiinnittäny yhtään huomiota. Johtuu varmaan siitä, ettei oo varsinaisesti niin asiaa..

   Poista
 3. kuuntelin noilt yhen biisin äsken ja siis ...sä kuuntelet ton tyyppist ? O.O en oo tienny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 18:39,
   Siis rockia/glam rockia? Juuh. :) En pelkästään, mutta mieluiten ja Reckless Love taitaa olla suosikkibändejä, jos PMMP:tä ei enää lopettamisen jälkeen lasketa.

   Poista