19.7.2014

SÄRKÄNNIEMEEN, SÄRKÄNNIEMEEN!

Instagramissa seuraavat saattoivatkin päivän aikana huomata, että me suunnattiin tänään Särkänniemeen J:n serkkupoikien, mumman, sekä Jennan ja Tonin kanssa! Iästä huolimatta taisin Tonin kanssa kuulua lapsellisimpiin tyyppeihin, sillä muiden katsellessa me hypättiin laitteesta toiseen, vaikka jokaisen vempaimen kohdalla mietin, että pitikin suostua. Tornadoa lukuun ottamatta taisin olla lähes ainoa, joka huusi henkensä edestä, enkä toisaalta ihmettele, jos miettii, että pää menee pyörälle jo pelkästään meidän pihan karusellissa. Metkula olisi ollut mulle varmaan ainoa oikea paikka. Heh.


Oltiin puhuttu Särkkikseen menemisestä jo muutaman kesän ajan, mutta edelliskesänä reissu jäi välistä Jennan raskauden takia, viime kesänä mun raskauden takia ja tämän kesän alussa taas Jennan takia, mutta päästiin pienten kanssa kuitenkin matkaan. Sää suosi, eikä pienen (okei, okei, suuren) sateen saapuminenkaan haitannut lainkaan, vaan sitä oli itse asiassa aika hauska seurata, kuten myös maailman iloisimman J:n touhuilua rattaiden sadesuojan kanssa. Hassu, pieni poika.


Musta on ihan hullua, miten Särkänniemen Elämysavaimesta saa nykyään pulittaa käsittämättömät 37 euroa, kun joitakin vuosia aikaa samainen ranneke maksoi vain (kyllä, nykyiseen verrattuna vain) 29 euroa!? Tähän päälle vielä kymmenen euron parkkimaksu omat ja lasten syömiset, viidentoista euron Koiramäki ja mahdolliset matkamuistot niin huh!! Vaikka onkin mukava viedä J:tä erilaisiin paikkoihin niin mä olen kyllä niin lapsi, että ensi kesälle voitaisiin järjestää "aikuisten" matka Tampereelle ja lasten matka Tervakoskelle, Puuhamaahan, jos musta vain on jättämää toista päiväksi hoitoon. En menisi takuuseen.


Nyt ihan ohi aiheen, mutta parin reissun perusteella Tampere on paikka, jossa voisin joskus kuvitella asuvani, jos äiti (terveisiä vaan, pusi pusi) asuisi lähempänä. Niin aikuiseksi en kuitenkaan koskaan kasva, että lähtisin muutamaa kymmentä kilometriä kauemmas, joten tyydyn Turkuun, eikä täällä todellakaan ole valittamista! Sitä paitsi... Pääseehän sitä aina vierailulla ja itse asiassa jo ens viikolla suuntana on taas Tre, mutta silloin on luvassa jotain ihan muuta! Nyt tämä mamma lakkaa lätisemästä, suuntaa peiton alle ja katsoo vielä yhden jakso Gleetä ennen kuin silmät painuvat kiiinni. Mä oon niin kuitti!

8 kommenttia

 1. Onnelliset

  VastaaPoista
 2. matkamuisto ? suomesta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 08:18,
   Joo? Kyllä mä halusin ostaa muiston Kukun ensimmäiseltä reissulta. :)

   Poista
 3. Toisen kuvakollaasin viimeinen kuva...ihana ilme:)

  VastaaPoista
 4. teidän kuva on ihana <3

  VastaaPoista