16.7.2014

PICNICILLÄ (MIRKA EHTI VIEMÄÄN OTSIKKONI)

Ylitin itseni taas. Jokin aika sitten sain Facebookissa kutsun tapahtumaan Picnik by: Korinna and Mamá te Ama. Meidät oli siis kutsuttu puistoilemaan Turun Kupittaan puistoon yhdessä muiden äitien ja vauvojen/lasten kanssa! Mä oon saanut kuulla synnytyksen jälkeen useita kommentteja siitä, kuinka jäljellä olevia raskauskiloja ei edes huomaa ja tästä syystä nettituttujen tapaaminen on ollut todella kova paikka. Jostain syystä ihmiset pitävät mua pienempänä kuin olenkaan ja tulee olo, etten tahdo näyttää todellista itseäni. Että ihmiset järkyttyy, kun saavunkin paikalle tuplaten kuviteltua suurempana. Tähänkin tapahtumaan menemistä jahkailin ja jahkailin, sillä Mirka oli ainoa, jonka olin nähnyt jo aiemmin.

Kollaasin toinen kuva Oonalta, muut Mirkalta.
Sunnuntaiaamu oli sateinen, mutta päivää kohden sää selkiintyi ja päätettiin lähteä picnicille silläkin uhalla, että sade palaa ja tiedättekö mitä... Kyllä kannatti! Olin saanut blogien ja Instagramien kautta hyvän kuvan Korinnasta ja Oonasta, mutta livenä tytöt olivat vieläkin ihanempia. Mä oon alkuun kovin ujo, joten en todellakaan puhunut kaikkien kanssa, vaikka mieli olisi tehnyt. Me kuitenkin tullaan varmasti näkemään toistekin ja luulen, että J:kin tulee olemaan niistä kovin innoissaan - sen verran pilke silmäkulmassa poika tänäänkin näitä äitejä katseli!

Ensimmäisen kollaasin ensimmäinen kuva Oonalta ja toisen kollaasin kuvat Korinnalta, muut Mirkalta. 
Kiitos siis Cloettalle purtavista, sekä kaikille seurasta ja erityisen suuri kiitos Korinnalle ja Oonalle siitä, että päästiin viettämään päivää teidän kanssa! 

8 kommenttia

 1. Ei siin mun mielestä edes ole mitään ihmeellistä että ihmiset saa somessa toisistaan vääränlaisen kuvan kun nettiin lisätään vaan ne kuvat joissa vatsa on vedetty sisään ja otettu parhaassa mahdollisessa kuvakulmassa ettei vaan makkarat näy ja mieluiten mustavalkosena. En tajua miksei ihmiset voi näyttää omaa itseään täällä niin kuin muuallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 12:15,
   Niin no mä harvemmin itseäni kuvailen ja kun kuvaan niin kyllä niissä näkyy pömppömasu ja isot reidet. Vaikee siis sanoa..

   Poista
 2. Mul ei hetkeäkään ollu semmonen olo, et oisit isompi, mitä täällä oon nähny! Hassu:)) ja olet ihana!!! Nähdään taas pian :) et pääsen pussailee mun poikaystävää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oona // Mamá te Ama,
   Kiva kuulla! Ja joo, toivottavasti nähdään pian! Kuku tuskin malttaa odottaa.. ;D

   Poista
 3. ihania kuvia, teillä näyttää olevan todella kivaa ! :) meinasin itsekin lähteä korinnan ja oonan picnikille mutta ujous vei voiton, ehkä ensikerralla sitten :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti.,
   Joo oli kyllä kivaa! Harmi, ettet tullu - ois ollu kiva nähdä myös sua! :)

   Poista
 4. ai on Emmakin näköjään päässyt johonkin kuvaan :D aloin vasta nyt selaamaan sun blogia tälleen nopeesti läpi, kun olit laittanut linkin bloggaajat-sivulle. tuleviin postauksiin sitten keskityn paremmin ;) vaikka tästä piknikistä on nyt jo paljon aikaa, niin ihan pakko sanoa, että tunsin oloni kyllä älyttömän ulkopuoliseksi, kun taisin olla ainoa, jolla ei ollut omaa lasta :/ tykkään silti lukea mammablogeja ja toivottavasti pian myös itse alkaa kirjoittaa sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira Hyvönen,
   Harmi, et oli ulkopuolinen olo. :( Äitiys kyllä yhdistää niin paljon, et sit riittää kauheesti juttua lapsista ja vanhemmuudesta, ja valitettavan usein sitä unohtaa puhua muusta. Toivotaan! :)

   Poista