5.7.2014

KOTI (BLOGI)TODELLISUUDESSA

Kodin suhteen puhutaan usein todellisuudesta ja blogitodellisuudesta, jotka oikeastaan poikkeuksetta tarkoittavat meillä yhtä ja samaa asiaa. Päivisin leikit ovat levällään, vaatekerrosten vähennyttyä niitä löytyy pitkin sohvaa ja pöytää, eikä kylpypäivinä ei ole aikaa siivoilla iltapaloja pois tai tyhjennellä ammetta ennen J:n nukahtamista. Oon kuitenkin niin neuroottinen siivooja (en enää moppaa lattioita kolmesti viikossa!!), että pitkin päivää koitan siirtää mahdollisimman paljon tavaroita oikeille paikoilleen ja viimeistään illalla siivoan sitten loput. Näin ollen meillä ei koskaan ehdi olemaan kovin sekaista (unohtakaa lattialla pyörivät karvapallot), mutta miltä meillä pahimillaan näyttää?


Itselleni kamala sotku, mutta sotku, joka kuitenkin muistuttaa siitä, että mulla on täällä joku, josta tämä kaikki johtuu. Ihanan kamalaa ja kamalan ihanaa. Niin arkista. Sitä arkea, jota rakastan.

12 kommenttia

 1. Anonyymi5/7/14 23:47

  meil ei oo varmaan ees siistin tollast XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23:47,
   Heh. Ei kaikilla voi ollakaan. :)

   Poista
 2. Ei toi pahalta näytä.. Tuu meille jodkusjopa pahempaa ku teil. Välillä on hetkiä kun siivoominen ei kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melinda,
   Joo ei muakaan, mutten kestä elää sotkussa, joten mielummin siivoan.

   Poista
 3. meillä ei ikinä ole noin siistiä... :D:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti.,
   Hahhaha. :D

   Poista
 4. Aika hyvä tilanne jos on pahimmillaan. :) Meidän pieni ei ole vielä syntynyt, mutta nyt jo saadaan kahdestaan pahempia kaaoksia aikaan. :D Tiskit yleensä kasaantuu aikamoisiksi pinoiksi ennen kuin jaksetaan vaihtaa koneeseen ja tavarat seilaa omilta paikoiltaan ihan jonnekin muualle.. Mutta ehkä se organisointihirmu iskee päälle sitten kun vauva tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Realm of Maria,
   Hei voi vitsit! Luin sun blogia joskus kauan aikaa ja muistan, että teilläkin on harjakoira ja tykätään molemmat tatuoinneista. :D Ihanaa, et teillekin on tulossa vauva - pakko mennä kurkkimaan sun blogia! :)

   Poista
 5. Hymyilyttää tämä "sotku", ei näytä ollenkaan pahalta! Itse opin ottamaan rennommin vauvan myötä kun kämppä on täysin räjähtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tikrutyttö,
   Mä en tiedä milloin mahdan oppia vai opinko koskaan. :) Koko raskauden aikana en kyennyt siivoomaan ja stressasin koko ajan sitä, ettei lattioita mopattu kolmesti viikossa jne. Yhdeksässä kuukaudessa sen suhteen sentään oppi ottamaan rennommin.

   Poista
 6. Eihän toi vielä mikään sotku ole, vaan ihan normaalia lapsiperheen arkea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonde,
   Lapsiperheen arkea - sekasta sellasta!

   Poista