8.6.2014

VOITTAJAFIILIS

Edellisessä postauksessa kerroin teille meidän "unikoulusta" eli siitä, kuinka alettiin harjoittelemaan omassa sängyssä ja huoneessa nukkumista. Ensimmäisen illan kulun löydät tästä postauksesta. Tuona yönä J heräsi kahden maissa ja todella väsyneenä kävin vain nappaamassa pojan meidän sänkyyn syömään. Tavallisesti herätään muutamia kertoja yössä, mutta silloin tuo herääminen oli ainoa.

Eilen oli toinen yritys. Huutoa ja nukuttamista kesti noin 1,5 tunnin ajan ja vihdoin nukahdettuaan J nukkui vajaa puolisen tuntia, kunnes heräsi nyyhkyttäen, mutta silloin riitti pelkkä tutin laittaminen. Puolen yön aikaan olin jo itsekin nukkumassa ja heräsin jälleen nyyhkytykseen. Olin (taas, yllätys) todella väsynyt, enkä edes muista huoneessa käymisestä mitään, mutta luultavasti silittely tai tutin antaminen auttoi tähänkin. Kahden aikaan alkoi kunnon huuto ja raahauduin zombina hakemaan J:n jälleen meidän sänkyyn.

Tänään, kolmannen yrityksen jälkeen, olen sanaton. Syötin pojan poikkeuksellisesti meidän makuuhuoneessa ja ilmeisesti ehdittiin molemmat torkkumaan pieni hetki. Päätin koittaa siirtää J:n omaan huoneeseen ja pinnasänkyyn laskiessa alkoi tuttu huuto. Toivotin hyvät yöt ja poistuin huoneesta. Odotin minuutin, kävin toivottamassa hyvät yöt ja poistuin jälleen. Odotin minuutin, kävin toivottamassa hyvät yöt ja poistuin. Kolmannen kerran jälkeen oli hiirenhiljaista ja sitä täällä on yhä. Tiedän, että takapakkia voidaan ottaa hetkenä minä hyvänsä, mutta oli pakko hehkuttaa - on niin voittajafiilis. Ainakin hetkellinen sellainen.

Kiitos vielä kerran Nanna ja hienoa J.

6 kommenttia

 1. Anonyymi8/6/14 22:29

  oho! nyt oon kateellinen jos teillä käy noin helposti!

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:29,
   Mä vähän veikkaan, ettei tää ollu vielä tässä.. :)

   Poista
 2. Kateellinen täälläkin :) meillä kyllä nukutaan omassa sängyssä omass huoneessa mut herätään 2-3 krt syömään tai joskus jopa 2 tunnin välein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi Maria,
   No voihan. Meillä on herätty nyt kolmena yönä neljä, viis ja kahdeksan tuntia putkeen. Oon niin yllättynyt' Jospa teilläkin alettais pikkuhiljaa nukkumaan pidempiä pätkiä. :)

   Poista
 3. Luettuani tän päätin kokeilla oman poikani kanssa samaa. Meillä ikää jo 1v 9kk, aika helppo nukahtaja mutta oon jääny silti aina nukuttamaan. Ja meillä alko heti rullaa, ei itkä eikä huutoa. Nukahdin aina itse ensin, eli kiitos kuuluu sinulle, että mulla on enemmän omaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:15,
   Voi vitsit! Ihana kuulla ja just tän takia blogin kirjoittaminen niin kannattaa! :)

   Poista