2.6.2014

SE KIVA PÄIVÄ KUUSTA

Yläneellä asuessa neuvolat oli aika pakkopullaa ja turhautti käydä lähes joka toinen viikko tarkkailemassa painoa käyden samalla ainaiset "Onks olo helpottanu? - Ei oo. - Aijaa, no voi voi." -keskustelut. Tänne muuttaessa mua on vain lähinnä harmittanut, että päästään neuvolaan ainoastaan kerran kuussa - mä kun voisin tehdä visiittejä vähintään pari kertaa viikossa! 

Tänään oli taas se kiva päivä kuusta, kun sinne neuvolaan päästiin ja mä en kyllä kestä J:tä! Väläyttää aina suloisimmat hymyt vieraille naisille ja vaikka oon kovin koittanut puhua mm. Vivistä ja Sisusta niin musta tuntuu, että mitä vanhempi nainen, sitä suurempi iskuyritys. Mahdoton!

Korttiin saatiin teksti "Iloinen ja hymyileväinen poika. Maistellut kasviksia, hedelmiä ja puuroa. Painoa tullut hieman naftimmin. Hienosti varaa jaloille. Kolme hammasta alhaalla. Iho kaunis." Mä taas toistan itseäni, mutta yksi sana: ylpeys. Oon vaan niin käsittämättömän ylpeä tosta Termiitistä, kun se esittelee taitojaan yhdessä jos toisessa asiassa. Sitä menee niin sanattomaksi, mutta kukapa ei, kun kyse on sentään omasta kullanmurusta. Minimiraja painolle on 500 grammaa kuukaudessa, joten sen suhteen jäätiin tosiaan vähän vajaaksi, mutta kasvu oli muutenkin ollut kuluneen kuukauden aikana maltillisempaa, eikä siitä syystä huolestuttu asiasta enempää. Mitat meillä näytti seuraavilta.

6 kuukautta (5 kuukautta).
Paino 8 250 grammaa (7 870 grammaa).
Pituus 67 senttiä (65,8 senttiä).
Pipo 44,6 senttiä (44 senttiä).

Tavallisesti ei ole lainkaan 7-kuukautisneuvolaa, mutta me koitetaan tällä viikolla hakea syöttötuoli, jotta päästään kunnolla aloittamaan syöminen ja loppukuusta mennään sitten tarkistamaan kasvu. Summa summarum hän on tyytyväinen ja hyvinvoiva pieni poika. 

4 kommenttia

 1. Anonyymi2/6/14 22:51

  tunneks "sisun" ja "vivin" ? mäki haluisin tuntee jotai blogaajii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirka // Materialistimutsi,
   Hehee. :D

   ja Anonyymi 22:51,
   Joo ollaan me Mirkkelsonin (sori Mirka, puhun Aleksillekin aina susta tolla nimellä...) kanssa nähty pari kertaa ja netissä jauhettu pa... ljon juttuja! Korinnaa en oo nähny, mut ollaan seurattu toistemme blogeja ja Instagrameja jiiänee.

   Poista
  2. Mirkkelsson, Mirkkis, Mirkson, kaikki käy.

   Poista