3.6.2014

RINGISSÄ

Kuten on tullut mainittua, mulla on bloggausta takana lähes päivälleen kolme ja puoli vuotta. Aika tuntuu uskomattoman pitkältä, 3,5 vuoden takaiset asiat kaukaisilta ja tuntuu naurettavalta ajatella, että olin vasta 17-vuotias, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Välillä harmittaa, ettei ole mahdollisuutta lukea postauksia alusta alkaen, mutta lopulta varmaankin parempi niin... Muistan kuitenkin elävästi suurimman osan teksteistäni ja sen, kuinka ensimmäinen postini oli valittelua sairastelusta ja siitä, että päätin perustaa blogin tylsyyttäni. Teksti oli vaikea tasata, se hyppi ja pomppi miten sattui, eivätkä hyttysten kokoiset kuvat tahtoneet asettua paikoilleen.

Pikkuhiljaa blogin kanssa on tullut kehityttyä niin ulkoasun kuin sisällönkin suhteen. Olen oppinut paljon (turhasta) koodailusta ja päässyt auttamaan ihmisiä siinä (Mira, vastaan sun sähköpostiin heti, kun on aikaa!). Mä olen päässyt tekemään yhteistyötä, saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja itse asiassa blogin ansiosta J:llä on maailman paras kummitäti! Aikaa vievää puuhaahan tää on, mutta lopulta myös sen arvoista.

Sain eilen mukavan sähköpostin Blogiringiltä. Blogiringin sivulla kerrotaan seuraavaa...

"Blogirinki – yhdessä olemme enemmän!
Blogirinki on Suomen ensimmäinen ja johtava itsenäisten bloggaajien blogimedia ja yhteisö. Blogirinki yhdistää suosittuja blogeja sekä suunnittelee ja toteuttaa blogien ja yritysten välisiä yhteystyökampanjoita. Blogiringin taustalta löytyy vahva blogihistoria ja ymmärrys siitä, mikä bloggaajia kiinnostaa, miten heille viestitään ja miten kaupallisuus blogiympäristössä toteutetaan. Pyrimme aktiivisesti kehittämään blogien ja yritysten välistä yhteistyötä, ja tuomaan blogit mukaan neuvottelupöytiin Blogiringin kautta.
Blogirinkiläiset saavat mielenkiintoisia yhteistyöehdotuksia, tuoteuutuuksia, kutsuja tapahtumiin ja muita etuja. Blogit säilyvät itsenäisinä omilla alustoillaan, ja voit itse vaikuttaa mihin kampanjoihin lähdet mukaan. Blogiringin pääpaino on sisältöyhteistyössä, eikä Blogirinkiin kuuluminen sisällä automaattista bannerimainontaa blogeissa. Blogirinki järjestää myös koulutusta bloggaajille."

Joillekin tää on varmasti pieni juttu, mutta mä oon kyllä innoissani siitä, että mun pikkuinen blogini pääsi juuri mukaan Rinkiin! Vaikka blogi pysyy entisellään, tuntuu kuin tässä ja ylipäätään koko bloggaamisessa olisi käännetty uusi sivu ja odotan innolla tulevia juttuja. Jihuu!


8 kommenttia

 1. Ihan huippu juttu ! :) Hyvä hyvä... Mäkin haluisin jonkun uuden potkun bloggaamiseen.... Tuntunut pari viikkoa vähän pakkopullalta! Mutta en halua luovuttaa, koska tää on niin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju-Liina Soivia,
   Musta tuntu kans alkuvuodesta, et ihan turhaa koko homma, kun Juuso oli niin vielä nykyistäki enemmän sylivauva, eikä koskaan ollu aikaa kirjotella mitään. Meinasin jo poistaa koko blogin. Kannatti jatkaa.. :) Ja tää tosiaan on kivaa! Oon niin ilonen, et on tullu kirjotettua vauva-vuodesta muistiin. <3

   Poista
 2. Anonyymi3/6/14 21:50

  oho, onnee ! tän oot ansainnu <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/6/14 23:36

  voiks sua pyytää kaveriks facebookis jos haluu tutustuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23:36,
   Facebookissa en hyväksy kaveriks, ellei ole blogin kommenttien tai Instagramin kautta tullut tutuksi. Kannattaa Instassa höpötellä tai kikata vaikka Oosiellajossainmun.

   Poista
 4. Jeps, tervetuloa joukkoon. Mua harmittaa, että Blogiringistä puhutaan niin paljon pahaa blogipiireissä. Tuut kuitenkin huomaamaan, että ringissä on rehdit ja oikeasti reilut "tiiminvetäjät", joka on käsittääkseni aika harvinaista. Monessa paikassa kun tykätään vetää välistä kaikki mahdollinen ja mahdoton ja saada hölmöt bloggaajat tekemään juuri sen mitä halutaan juuri niin miten halutaan. Minimipalkalla, of course.

  Ei Suomen suurin ja näkyvin blogi"portaali", mutta joukossa on rautaisia ammattilaisia (esim. Kinuskikissa). Welcome! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia,
   Kiitos, kiitos. :) Mä oonki kuullu mielipiteitä siitä, miten Blogiringissä hyötysuhde on täysin nollassa, mut mun mielestä kaikki on vaan plussaa, kun kuitenkin elää suht vähällä..

   Poista