4.6.2014

NO GIRLS ALLOWED

Multa on toivottu asuntopostausta ihan niistä viikoista asti, kun tänne muutettiin. J:hän ei vielä nuku omassa huoneessaan, mutta pinnasänky siirtyi jo tänään ja heti itkuhälyttimen saavuttua kerron teille asiasta vähän lisää. Tähän väliin ajattelin kuitenkin vähän vilauttaa tätä pienen pojan huonetta... Pahoittelen kuvia, sillä ne on otettu puhelimen panoraamalla ja laatu on järkyttävää etenkin, kun ikkunoista tuleva valo ei riitä kuvien hyväksi enää tähän aikaan illasta, mutta ehkä niistä nyt saa riittävästi selvää..


Ikeaa, Ikeaa ja Ikeaa. J:n huoneessa (ja oikeastaan lähes missä tahansa huoneessa..) taitaa olla kaikki sieltä - jopa se matto, joka ei näissä kuvissa näy. Ikean tuotteet ovat useimmiten selkeitä (myös tuolit, eikö vaan Aleksi?), yksinkertaistettuja ja halpoja, sekä sijainti on ihan naurettavan lähellä, joten jotakin tarvitessa suunta on sen enempää miettimättä se. Nappaako Ikea teihin?

10 kommenttia

 1. Anonyymi4/6/14 23:21

  ikea nappaa ja varsinki siks haluun nähä teiä muutki huoneet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23:21,
   Joo eiköhän ne jossain vaiheessa tuu esille!

   Poista
 2. Anonyymi4/6/14 23:51

  tykkään ikeasta ja niin myös teidän pojan huoneesta. suloinen ja ihanan pelkistetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23:51,
   Kiitos! Joo toistaseksi, kun ei oo kauheeta lelumäärää. :D Kohta tää on pelkkä muisto..

   Poista
 3. Anonyymi5/6/14 00:13

  Mä vihaan ikeaa. Ainaki tuoleja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 00:13,
   "Mä en enää koskaan tuu Ikeaan!" "Mä en enää koskaan kokoo Ikean huonekalui!" :DDD Pusi pusi.

   Poista
 4. Mä tykkään ikeasta myös ja melkein kaikki tääläkin on ikeasta :D Ja miten ihana huone!(:

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/6/14 10:48

  Ikea on ihan jees, kunhan katsoo tarkkaan, mitä ostaa. Kertakäyttöhuonekalujahan suurin osa siellä myydyistä tuotteista on... :) Meidänkin pitäisi tehdä reissu IKEAan, pojan huone on jo pitkään kaipaillut sisustusta.

  Huone on vähän koruton, mutta lapsen huoneessa ei kyllä kauheasti kannatakaan olla mitään krumeluureja, ne kun yleensä kärsivät siinä vaiheessa, kun lapsi lähtee liikkeelle ja alkaa "tutkia" ympäristöä :D

  Lattia huutaa MATTOJA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 10:48,
   Meillä ainakin kaikki Ikean kamppeet on kestäny hyvin useammankin vuoden, vaikka kolhuilta ei todellakaan oo vältytty. Ja jeps, just tästä syystä Kukun huoneessa ei oo mitään ylimäärästä, kun kaikki tuntuu jo nyt saavan kyytiä. :)

   Poista