24.6.2014

KESKELLÄ KESÄÄ

Keskellä kesää on yksi ihan tavallinen viikonloppu, jolle on jostain kumman syystä annettu nimi. Juhannus. Vuonna 2009 juhannuksena oli jonkinlainen ryyppyputkentulehdus, 2010 oltiin Yyterissä ja 2011 juotiin Aleksin kanssa yhtenä päivänä ensimmäistä kertaa yhdessä (ja itse asiassa sitä päivää seuranneesta aamusta lähtien olen ollut selvin päin), mutta muuten tämä paljon hehkutettu keskikesän juhla on tainnut olla viikonloppu muiden joukossa ja koostunut mökkeilystä, sekä sukulaisista. Ehkä mieli vielä muuttuu, mutta tällä hetkellä mm. vappu ja juhannus tuntuvat täysin turhilta.

Meidän jussi kului aika lailla samoissa merkeissä kuin viime vuonna, mutta mentiin tietenkin J:n rytmin mukaan, joten oltiin kotona jo seiskan aikoihin. Perjantaina oltiin J:n mumman luona syömässä, lauantaina meidän mökillä (jossa oli myös mummu) ja sunnuntaina pienellä visiitillä J:n papalla. Juhannussää ei ollut parhain, mutta se ei lannistanut, sillä olin vain niin onnellinen siitä, että sain syödä hyvillä mielin, eikä tarvinnut pelätä siitä seuraavaa pöntön halailua.

Alunperin tarkoituksena oli mennä mökille yöksi, mutta äiti ei vastannut viestiin, joten en sitten tiennyt, olisiko meistä haittaa. Myöhemmin jäi harmittamaan, että jätettiin kamat kotiin ja nyt toivon täällä omat ja J:n peukut pystyssä, että ilma paranee viikonloppuun mennessä ja päästään vielä vähän mökkeilemään tämän mukavan ja rauhallisen, J:n ensimmäisen juhannuksen jatkoksi.

2 kommenttia

 1. super söpö "kuku" ja kiva et ei kaikki vaa juo juhannuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 11:09,
   Joo ei jaksa innostaa. :) Kiitos paljon.

   Poista