15.5.2014

MUUTOKSII

Kun blogini vaihtoi viimeisellä kerralla nimeä Ipanamaisesta takaisin alkuperäiseen, OO SIELLÄ JOSSAIN MUN, jäi osoite vaihtamatta. Viime aikoina olen miettinyt blogin tulevaisuutta: Miten pitkään aion lisätä J:stä tunnistettavia kuvia? Milloin J ei enää olekaan päätähti? Loppuuko J:stä kirjoittaminen ensimmäisen vauvavuoden jälkeen? Onko blogilla edes jatkoa vuonna 2015? Vastausta kysymyksiin en vielä tiedä, mutta jotenkin musta tuntuu, että ennemmin tai myöhemmin ipanamaista ei enää olekaan se arkea kuvaava sana ja tästä syystä osoite tulee lauantaina muuttumaan. Blogi pysyy samana, tekstit pysyvät samana, mutta ne löytyvät osoitteesta osjmblogi.blogspot.fi, joka kannattaa lauantai-iltana päivittää Bloggeriin, mikäli tahtoo uusien postausten yhä päivittyvän lukulistalle. Blogilista päivittyy automaattisesti ja pyrin tekemään Bloglovinille saman, mutta jos postauksia ei ala kuulumaan niin kannattaa tulla kurkkaamaan uudesta osoitteesta uuden Lovinin linkki.

Huomenna koitan palailla tämän päivän hulinoiden kera, mutta rankan päivän jälkeen tahtoo äidinkin silmät painua kiinni, joten tietokone saa taas tältä erää sulkeutua...

6 kommenttia

 1. mä oon miettinyt samaa! Aden kuvista päätinkö jo jättää ne minimiin .. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi // And Something Daily,
   Mun tekis mieli tehdä sama, mut toisaalta taas ei, kun kaikki kuitenkin pyörii tällä hetkellä Juuson ympärillä niin blogin sisältö tuntuis niin olemattomalta. Ehkä tosiaan sitten kun toi Termiitti tosta vähän kasvaa niin kasvokuvia ei enää näy samalla tavalla..

   Poista
 2. Olen itsekin alkanut hiljalleen vähentämään tunnistettavien kuvien lisäämistä tytöstä blogiin ja siirtämään sen aihepiiriä muuallekin kuin vauva-aikaan. Jotenkin samalla haikeaa ja vaikeaa, onko sen jälkeen enää mitään kirjoitettavaa? Hauska huomata, että joku muu miettii samoja asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heini R,
   Nimenomaan, siinä se tulikin: onko sen jälkeen enää mitään? Nyt musta tuntuu, että ei, mutten tiedä, mitä vauvavuoden jälkeen. Se selviää vaan ajan kanssa. :)

   Poista
 3. Mä kävin läpi samat ajatukset joskus pari vuotta sitten, kun meidän pojasta alkoi tulla ihan oman itsensä näköinen. Mua henkilökohtaisesti ahdistaa ajatus siitä, että jotkut tuntemattomat voisi tunnistaa meidän pojan kaupungilla :/ Suljettu blogi on mun mielestä yhtä tyhjän kanssa, vaikka niin on monen mielestä kasvottomana bloggaaminenkin.. :D No, teen parhaani näin, koska se tuntuu musta mukavimmalta :) Se rajoittaa lukijamäärää kyllä, muttä mä pidän sitä pienempänä pahana. Pääasia, että jokainen bloggaa niin miten itsestä parhaalta tuntuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ac // Pastellipisaroita,
   Joo no nyt musta tuntuu entistä enemmän siltä, kun mainitsit tosta, että jos joku tunnistais lapsen kaupungilla. :/ Rajoittunut lukijamäärä on tosiaan pieni paha ja mä bloggaan säilöäkseni itselle juttuja talteen, joten haittaa vielä vähemmän, vaikka totta kai on kiva tietää, että jotakin kiinnostaa lukea. :)

   Poista