13.5.2014

KUOKKAVIERAS

Tiedättehän sen?

Kaikilta salassa olet toivonut jo tovin kunnon bileitä. Odotat ja odotat, mutta kerta toisensa jälkeen turhaan. Aiot jo luovuttaa, kunnes oikea porukka on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tapahtuu jotain: tsembaloiden järjestäminen voi vihdoinkin alkaa! Ne ovat pitkän ja kivisen tien päässä ja joudut kärsimään järjestelyjen vuoksi, mutta teet sen enemmän kuin mielelläsi, sillä se on ainoa tahtomasi asia ja tapahtuma tulee muuttamaan koko elämäsi. Pitkän odottelun jälkeen h-hetki vihdoin koittaa ja kaikki on just eikä melkein kohdillaan. Vierellä on sinulle rakkain ihminen, mutta myös muutama oudompi kasvo. Fiilis on loistava, tässä on kaikki mitä voit elämältäsi toivoa. Olet onnellinen.

Illan mittaan onnellisuus ei katoa tai vähene, mutta sisällesi tulee outo tunne. Pälyilet ympärillesi varovasti ja tarkkailet porukkaa mietteliäänä. Yhtäkkiä sydämesi pomppaa kurkkuun, etkä tiedä miten päin olisit: kuokkavieras on saapunut. Kellekään kertomatta tai ketään varoittamatta kutsumaton ja odottamaton vieras on ilmestynyt paikalle. Väärä paikka ja väärä aika, mutta täällä se nyt on. Vauvakuume.


Alkuperäinen kuva täältä.

6 kommenttia

 1. Hahah olipa hauska teksti, ja loppu tekstille! :) onko toinen lapsi aikeissa hankkia lähiaikoina? Eikös Juusokin ole vielä vauva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 12:52,
   Kiitos. :)

   Ei ole. Ehkä joskus, muttei lähiaikoina. Juuso on ihana, pieni vauva ja se riittää mainiosti. <3

   Poista
 2. en kestä :DDD ihanasti lirjotettu ja kuva kruunaa kaike !

  VastaaPoista
 3. hahah ihanasti kirjotettu! :D mulla on ollu jo piiiiitkään vauvakuume, tahtosin jo toisen vauvan <3 Adeki on jo niin iso et vois ihan hyvin olla isosisko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. janinamariann,
   Kiitos. :p

   Siihen auttaa vaan yks asia... :D Mä en kyllä vauvakuumeesta huolimatta tahdo toista ainakaan vielä. Tahdon antaa kaiken huomion Juusolle. <3

   Poista