22.4.2014

SOPIVASTI ONNELLINEN

Me saatiin joululahjaksi leffalippuja, jotka on voimassa enää parisen viikkoa. Monen monta kertaa sitä on pitänyt mennä katsomaan jotakin, mutta aina ne on kuitenkin jääneet ja tänään me sitten vihdoinkin saatiin aikaiseksi! Ilmat on olleet nyt ihan loistavia, joten päätettiin suunnata kaupungille jo muutamaa tuntia ennen elokuvaa: käytiin Subilla, vedettiin vuoden ekat kiskajädet ja ajeltiin Förillä. Mä niin rakastan Turun jokirantaa, vaikka löytyypä siitä ne huonotkin puolet, kun esimerkiksi tänään joku humalainen meinasi rojahtaa rattaiden päälle, jossa J istui...


Me käytiin joskus vähintään kerran kuussa leffassa, mutta nyt viime kerrasta oli päässyt vierähtämään jo yli vuoden verran, joten oli kiva viettää pieni hetki kahden, vaikka mulla oli kyllä koko ajan ihan järkyttävä ikävä J:tä! Olihan se sentään melkein kilometrin päässä. Koko parin tunnin ajan vilkuilin puhelintani tasaisesti viiden minuutin välein ja lopulta teki mieli juosta J:n luo. Ikävä raastaa sydäntä vieläkin niin, että nyt ajattelin heivata koneen ja kaapata pikku-ukkelin kainalooni tiukasti.

3 kommenttia

 1. istuuko juuso jo rattaissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 00:17,
   Ensimmäistä kertaa eilen. :) J viihtyy niin hyvin pystyssä ja tykkää vilkuilla ympärilleen niin tuntuu tyhmältä pitää vaunuissa, joissa saa tuijottaa lähinnä vaunun "kattoa".

   Poista
 2. Mäkin haluan leffaan :D Siitä on ikuisuus kun viimeksi oon ollut.

  VastaaPoista