17.4.2014

JUUSO LOVES LENNE


Kokemusta Lamazesta meillä on ollut yhden puuhamaton verran ja sen perusteella olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Erityisen mieleisen leikkimatosta on tehnyt siinä soiva musiikki, mutta myös roikkuvat härpäkkeet erilaisine äänineen ja materiaaleineen on kehumisen arvoisia.

Nyt sain valita meille Lamazen leluista yhden, mutta yllätys, yllätys - valinnanvaikeus iski jälleen ja pähkäilin Octotunes-musiikkimustekalan, sekä Lenne-leopardin välillä. Lopulta päädyin Lenneen, sillä soivat lelut eivät ole näidenkään vanhempien suosikkeja ja lisäksi koin, että Lenne saattaisi sopia paremmin pieniin käsiin ja leopardin tassussa oleva kova rengas tuntuisi varmasti mukavalta kutiavissa ikenissä - enkä ollut väärässä.

Jostain innostuttuaan J alkaa kuulostamaan hengästyneeltä ja huitoo raajojaan joka suuntaan huulet pyöreänä. Tätä tapahtumaa seuraa yleensä leveä hymy, siis tällainen... 


Jep. Paketti tuntui siis olevan mieleinen myös J:lle, tassut tarttuivat ensimmäisenä leopardin kädessä olevaan renkaaseen ja kuten osasin odottaa, uusi lelu lähti kohti suuta. Lenneä heilutellessa se kehrää, tassussa olevasta renkaasta löytyy pari helmeä, leopardista löytyy erilaisia kankaita ja lisäksi sen takatassut rapisevat painellessa. Lamaze ansaitsee ehdottomasti hehkutusta lelujensa ulkomuodon tähden: ne ovat niin ihanan värikkäitä ja lapsekkaita, eikä monipuolisuudestakaan ole puutetta.

J hypisteli Lennen tassuja, mutta ylivoimaisesti kiinnostavimmat asiat olivat kuitenkin juurikin helmirengas, häntä sekä päässä oleva koukku. Mä olen pienestä pitäen vihannut omien lelujeni koukkuja ja lenksuja, ja yleensä leikkasinkin ne hetimiten pois tai vaihtoehtoisesti kietaisin pehmon korvan ympärille piiloon, joten tämänkin kohdalla harkitsin tekeväni saman. Mieli kuitenkin muuttui nopeasti, sillä J tykkää pidellä renkaasta kiinni ja poika on nykyään oikea tuholaistermiitti heittäessään leluja pois, jolloin Lenne sopii hyvin esimerkiksi matkalle mukaan, kun se on mahdollista kiinnittää rattaisiin, eikä tarvitse pelätä lelun häviämistä.


Kiitos vielä kerran Lamazelle. Lenne-leopardilla (tai Teemu-tiikerillä, kuten Aleksi sanoo) tullaan varmasti leikkimään monet leikit nyt ja jatkossakin!

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Lamazen kanssa ja siinä esiintyvä tuote on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

2 kommenttia