4.4.2014

HASHTAG ARKI

Meillä alkoi tänään J:n kanssa ihan uudenlainen arki, kun isi lähti töihin ensimmäistä kertaa yhdeksään kuukauteen ja tekee tästä lähin ainakin kaksivuorotyötä, myöhemmin ehkä jopa kolme. Instagram on liekeissä jokainen päivä, mutta blogiin tulee harvoin päiviteltyä ihan tätä perusarkea, kun en koe meidän perusruokia peruskattauksella, perusvaatteissa peruspäivänä -arjen olevan niin kiinnostavaa, että tänne asti jaksaisin raapustaa. Perusvaatteista tulikin mieleen, että tänään oltiin hyvinkin poikkeuksellisia siinä määrin, että Juusolla oli päällään sinistä, jonka koin heti aamusta huonoksi vaihtoehdoksi, mutta olin liian laiska vaihtamaan sitä. Bodyna ehkä ihan kiva söpöine siileineen, mutta ei J:n värinen. Huomisesta alkean pukeudutaan taas vähän enemmän siihen musta-valko-harmaaseen - se kun on niin meitä, tylsää, tuttua ja turvallista. Mutta miltäs se meidän perjantai nyt sitten on näyttänyt? Edit: ei ole kyllä yhtään meidän juttu tällaiset postaukset, ei ainakaan näin, joten saattekin tyytyä pelkiin kuviin tältä päivältä.

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/4/14 21:30

  oli kiva lukea teiltä vähän arkisempaakin postausta ja ihana kuva tämä missä halaat juusoa. onnea isälle työstä, juusolle hampaasta ja hauskaa uintia teille! ootkohan muuten unohtanut kirjoittaa neuvolasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:30,
   Kiitos. Neuvolasta uupuu lääkäri, joten meillä on se vasta 8. päivä.

   Poista
 2. Anonyymi4/4/14 22:35

  Mä niin tykkään käydä lenkillä tuolla metsässä joen varrella! Ooto siellä kävellyt? :) Harmi kun meiän köntys ei oikeen enää vaunuissa nuku ja on jo noi työtkin niin harvoin pääsee! :( T: Nitamoi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:35,
   En oo kävelly. Itse asiassa oon käyny tuolla päin vaan pari kertaa ja ekalla kerralla oli pimeetä niin en kauheesti edes katellu ympärille. Täytyyki käydä joskus. :)

   Poista
 3. Millä nimellä löytyy instagramista? En puhelimella _jaksa_ selata sivuja jotta löytäisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sniniii,
   Heh. :D Meidät löytää nimimerkillä oosiellajossainmun. :)

   Poista