16.4.2014

A BEAUTIFUL BODY

Parin anonyymin toiveesta ja pitkän harkinnan jälkeen päätin tuoda taas A Beautiful Body -haasteen lumikinosten alta esiin. Mähän osallistuin haasteeseen jo viime heinäkuussa, vaikken varsinaisesti tuntenut kuuluvani siihen täysin. Postauksen voit lukea täältä. Taisin silloin sanoa, että saattaisin palata raskauden jälkeen uudelleen haasteen pariin, joten no, tässä sitä ollaan.

Vartalo, josta löytyy raskausarpia sekä reisistä että takapuolesta. Vartalo, josta löytyy yhä linea negra. Vartalo, jossa seitsemästätoista raskauskilosta jäljellä on edelleen viisi. Vartalo, jossa en viihdy, mutta joka kasvatti sisällään aarretta, synnytti maailmaan ihmeen ja teki musta äidin. 

10 kommenttia

 1. Mulle tollainen vatsa myös kiitos! :D

  VastaaPoista
 2. Näytät hyvältä, eikä niitä viittä kiloa kyllä mun silmään ainakaan missään näy! :)

  t. Korinna

  VastaaPoista
 3. kui pitkä oot ? :)

  VastaaPoista
 4. Siis miksi ihmeessä et viihdy omissa nahoissasi?? Eihän sinulla ole ylimääräistä missään! Arpiakaan ei näy, ainakaan näissä kuvissa... Näkisit minun kroppani, niin et paljon enää valittelisi omastasi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 11:09,
   Joo ei mulla ookaan arpia kauheesti. Pepussa ja reisissä vähän, mut ei niitäkään nää, jos ei tosi läheltä oikein katsomalla katso. Ja oonhan mä nähnyt vaikka minkälaisia vatsoja synnytyksen jälkeen, muttei se muuta mielikuvaa omasta kropasta..

   Poista