29.3.2014

PIKKUINEN KULTAPUPU IMPPARISSA UI

Olin koko ajan menossa sunnuntaina uimaan, mutta meidän ensimmäinen vauvauintihan olikin tänään! Tämä mama ylitti itsensä ja meni ensimmäistä kertaa moneen, moneen vuoteen julkisille paikoille uimaan ilman vauvamasua. Startattiin auto vähän yli kahdeksan ja otettiin suunnaksi Impivaaran uimahalli, jossa meidän uintivuoro oli 9:00 - 9:30. 

Taisin vähän aliarvioida J:n jaksamista, sillä olin varma, että poika menettää hermonsa jo pelkästään uimapuvun laitossa. Altaaseen meneminen oli tietenkin ensimmäisellä kerralla kovin jännittävää, mutta siitäkin suoriuduttiin itkuitta. Alku- ja loppuleikin lisäksi oli yksi leikki ja muuten harjoiteltiin erilaisia otteita, tutustuttiin veteen ja tutkittiin leluja. Toinen oli vähän hämillään, mutta vilahti sitä muutama hymykin! Loppuvaiheessa alkoi pieni kitinä, joten vältettiin suurimmat huudot nousemalla loppuleikin alettua ylös. Kaiken kaikkiaan suoriuduttiin ihan superhyvin varsinkin siihen nähden, että J:llä oli takana ainoastaan yhdeksän tuntia unta sen normaalin kahdentoista tunnin sijaan. Uiminen oli ilmeisesti kovin raskasta, sillä pieni, reipas uiskentelija nukahti hoitopöydälle heti, kun saatiin vaippa päälle, vaikkakin pikku torkkujen jälkeen sitä jaksettiin taas hymyillä.

12 kommenttia

 1. iiiihhhhana hymy!!!

  VastaaPoista
 2. Pitikö impparissa olla uimavaippa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 18:53,
   Ei tarvii eikä itse asiassa edes saa olla. :)

   Poista
  2. Okei :) kiitos! :)

   Poista
  3. Anonyymi 23:10,
   Eipä mitään.. :)

   Poista
 3. Oikun ihana ♡ Mäkin olen menossa vauva uintiin Evelynin kanssa heti kun saadaan mennä (eli 4 kk ikäisenä) ainakin täällä meillä päin :) Ainot miksi olen miettinyt menemistä sinne on se, että vauva pitää laittaa veden alle sukeltelemaan. Mun mielestä se on jotenkin ihan kauheeta Ku toinen ei voi vastustella mitenkään jos ei haluaisi. Tietenkin tiedän, että heillä on refleksi joka ns. Lukitsee sen hengityksen mut silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikkeapientä,
   Täällä ei taida olla varsinaista ikärajaa, mut painoa täytyy olla vähintään 5kg ja pään kannattelun pitää sujua. Mua jännittää myös hirveesti se sukeltaminen, enkä vielä edes tiedä haluunko koittaa sitä, hui. :D

   Poista
  2. Ainiin ja hauskaa uintia teille! Ainakin tän yhden kerran perusteella todellakin suosittelen, eikä missään nimessä kannata jättää menemättä minkään jutun takia. Meillä ainakin sais tönöttää altaassa paikoillaan vaikka koko puoli tuntisen, jos ei tahdo tehdä jotain. :)

   Poista
  3. Okei :) joo mä kanssa mietin onkohan sitä pakko yrittää mutta kai se on yks olennainen osa sitä vauvauintia :) kiitos :) okei no toivotaan, että mäkin saan päättä miten haluan Even kanssa tehdä :))

   Poista
  4. kaikkeapientä,
   Kyllä mä uskon, että ihan lapsentahtisesti mennään, kun ei kaikki välttämättä edes tahdo esimerkiksi just sukeltaa. :) Toisaalta, vaikka tuntuis hirveeltä niin siellä ainakin on helppo harjoitella kaikkea, kun osaavat ihmiset on valvomassa!

   Poista