21.2.2014

OLI VESI, OLI PETO

Oli vesipeto, peto, peto ja sitä rataa. Ainakin toivottavasti, sillä ensi kuussa olisi tarkoitus lähteä vauvauintiin! Ennen varsinaista uintikertaa on infotilaisuus ja voisin toki myös googletella yhtä sun toista, mutta herätelläkseni blogiakin taas henkin haluaisin kysellä mahdollisia kokemuksia vauvauinnista... Mistä hommata vauvalle uimapuku ja millainen? Mitä vauvauinnissa tehtiin? Pitikö vauva? Ihan kaikenlaisia vinkkejä ja kokemuksia asiasta kaipaillaan.

8 kommenttia

 1. Meidän poju ainakin nautti kovasti :) Mä totesin paremmaksi koko uikkarin vauvalle, se ei ole niin liukas sit.. Niitä sa esim prismasta. Ja aiellä lauletaan piirissä ja vauvat jammailee mukana.. :) Ainoa mikä vähän pelotti meidän poikaa, oli kovat äänet suihku huoneessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 19:36,
   Mä oon itse asiassa pelänny just sitä liukkautta eniten! Kokouikkari saattais olla meijänkin juttu. :)

   Poista
 2. Mekin ostettiin uimapuku Prismasta, sellainen lahkeellinen. Eri järjestäjät saattaa kuitenkin vaatia erilaisia pukuja, joten kannattaa tarkistaa asia teidän järjestäjältä ennen ostosreissua. :) Jossain mm. vaaditaan uimavaippa, meillä vaadittiin ne lahkeet.

  Meillä oli hankalaa aluksi siksi, että tyttö heräsi normaalisti klo 9-11 ja uinti oli jo klo 8, joten ekat kerrat meni siinä että väsytti kovasti ja altaassa oltiin puolen tunnin kerrasta vain vartti. Kolmannella kerralla typy jaksoi jo paremmin ja tykkäsi kovasti, siltikin edelleen vaan vartti oltiin. Parempi lähtee pois heti kun väsähtää ennen itkupotkuraivaria, ettei jää paha mieli.

  Mutta ei siis kannata lannistua, vaikka aluksi olisikin vaikeuksia, onhan se ihan uudenlainen ympäristö ja uudet äänet ja kaikkea. Kyllä se siitä sit lähtee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija,
   Meillä alkaa mun mielestä ysiltä, joten on meijänkin rytmiin jopa se on kovin aikasin, mut toivottavasti lähtee sujumaan! Uimavaippaan olinkin varautunu, mutta hyvä tietää, et lahkeitakin voidaan vaadita. Varmaan kyllä parempi odottaa infoa ennen ostoa. :)

   Poista
 3. Off-topic, mutta voi kummin pientä nappisilmää ja nöpönassua! <3

  VastaaPoista
 4. Varmaan siellä infossakin on juttua mut kannattaa ottaa kaukalo pyyhkeellä vuorattuna suihkutiloihin.
  Saa pestyä itsensä ja vauva saa rauhassa kattella äitiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 10:41,
   Tota me ollaankin mietitty, et mitenköhän se onnistuu parhaiten, mutta näin siis! Kiitos vinkistä. :)

   Poista