26.1.2014

JII NIIN KUIN..

Vihdoinkin voin kirjoittaa blogia ilman, että pitää tarkistaa sataan kertaan, lukeeko meidän The nimi jossakin kohtaa! Odottelen vielä kuvia toisesta kamerasta, mutta ennemmin tai myöhemmin tulee parempi postaus eilisistä ristiäisistä, jossa rakas, pieni Viidakkovekaramme sai kasteen, sekä nimen Juuso Aleksander. <3

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Satu Saari,
   Kiitos. :) Aleksin äiti ja täti tehnyt!

   Poista
 2. Voi, ihanan normaali nimi, tollaisiin nykyään harvoin törmää! :) Jokainen kastakoon siis lapsensa ihan niin erikoisesti miten tahtoo, ei hetkauta, mutta Juuso on musta ihanan tavallinen, lukiessa ei tullut ollenkaan sellainen wtf-fiilis. :D Onnea viidakkovekaralle kauniista nimestä!

  VastaaPoista
 3. Aleksander on tosi kaunis nimi,mietein itsekkin sitä pojalle yhdeksi nimeksi.Juuso on mielestäni aika tavallinen mutta kuitenkin käy tuon Aleksanderin kanssa.Jokainen tosiaan nimeää lapsensa miten tahtoo mutta itse pidän erikoisista nimistä hieman enemmän,esim päiväkotiin/kouluun mentäessä ei olisi mukavaa jos ryhmästä löytyy suunnnilleen joka kolmas samalla nimellä.Mutta komea nimi kuitenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nykyään löytyy enemmän näitä "erikoisia" Lucaksia (oman poikani nimi) kuin "tavallisia" Juusoja ;D

   Veikkaan siis että toi erikoinen ja tavallinen vaihtaa parin vuoden sisällä paikkaa :)

   Poista
  2. Täällä myös yhden Lucaksen äiti, tosin täällä se on ihan tosi tavis ja normaali. Mä ainakin tarkoitin että kaikkien näiden kummallisten nimien keskellä on ihana huomata että myös näitä vanhempia kauniita suomalaisia nimiä käytetään eikä kaikki kehittele jotain ihan ihmeellistä nimeä (tai sellaista joka ei edes sovi suomalaisen suuhun ja kaikki joutuu kysymään miten se lausutaan/kirjoitetaan) vain siksi ettei kukaan muu ole samanniminen. :) Juusoja mä tiedän ainoastaan 80-luvulta :D !

   Poista
  3. Anonyymi 22:19,
   Mä tykkään sekä erikoisista että tavallisista nimistä. :) Nykyään nää erikoiset nimet vaan tuntuu olevan niin muodissa, että ihan mielelläni annan tavallisemman nimen sinne joukkoon. Kiitos!

   Mirka,
   Mä veikkaan samaa, Että se niistä erikoisista nimistä.. :D

   Pampu,
   Siks Mirkalla varmaan olikin, että "erikoisia" Lucaksia, kun niitä on nykyään niin paljon. :)

   Poista
  4. Juurikin niin, Lucas on aika tavis täälläkin, toisin kuin Juuso! Varmasti on samanniminen kaveri tarharyhmässä todennäköisemmin, kuin Juusolla ;) Tosin tiedän varmaan viisi Juusoa hiukan "vanhemmasta" ikäpolvesta ja yksi näistä on mun '89 syntynyt avomies. Samaa mieltä oon kyllä muuten Pampun kanssa :) Mä tykkään kuulua massaan hei? :D

   Poista
 4. Ihana nimi! Onhan niitä Tarzan-nimiä jo nähtykin. Ihanaa vaihtelua antaa perinteinen suomalainen tavallinen nimi, jonka kirjoitusasua tai kirjaimia tai oikeaoppista lausumista ei tarvitse kenelläkään udella! Huippu, peukut teille!!! :) ps. oon ehkä yli-innoissani tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 11:04,
   Hahah, ihana kommentti. :D Suuri kiitos! :)

   Poista
 5. Onnea viidakkovekaralle nimestä. <3 <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mia,
   Kiitos. <33 Nyt saa odotella teitä ja jänntä prinsessan nimeä!

   Poista
 6. Kummi on erittäin samaa mieltä Juuso-nimen sopivuudesta kaikkien näiden superhypereksoottisten ja ei-tavallisten nimien keskellä. Tykkään myös kovasti äidin ja pojan nimien sointuvuudesta. ^^

  VastaaPoista