30.12.2013

NEUVOLALÄÄKÄRISSÄ


"Suloinen poika. Hyvin tullut painoa, syö hyvin, imetys. Sydän ja keuhkot ok. Vatsa ok. Testis(?) +/+. Lonkat ok. Femoralis(?) +/+. Aukile ok. Silmissä ph normaali, pupillit ok. Suu ok. Reflexit ok."

5 viikkoa (3 viikkoa).
4 540 grammaa (4 000 grammaa).
54,4 senttiä (53,3 senttiä).
38,9 senttiä (38 senttiä).

Lääkäri ei-niin-ok - jostain syystä mä en vaan millään siedä sitä, mutta onneks meidän oma neuvolatäti on ihana! J ei kannatellut päätään lääkärin tahtomalla tavalla ja helistimen seuraaminen ei kiinnostanut, koska seinässä komeili paljon hienompi kuva ja siitä syystä täti vähän epäili tyypin osaamista ja kehittymistä, vaikka miten koitin vakuutella. Pääasia kuitenkin, että me kotona tiedetään missä mennään ja J on kyllä ihan tosissaan muuttunut viikkojen aikana hirvittävästi.

6 kommenttia

 1. Äh, mä en kans yhtään tykkää siitä jos se on se sama ku meilläkin. T: ö-talon naapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 20:21,
   Joo eiköhän se sama oo. Oon kuullu muiltakin, ettei tyyppi oikein miellytä...

   Poista
 2. meillä kanssa tuo neuvolalääkäri on ei niiin ok! Meillä oli pienen neidin kanssa lääkäri jo muutamia viikkoja sitten ja lääkäri väitti kovasti että neidillä silmät karsastaa koska ei suostunut helistintä seuraamaan vaan katseli ihan muualle! Lääkäri myös väittäää kovasti että neidin vasen lonkka on löysempi kuin oikea, mutta eipä tuo meidän neuvolatäti mitään huomannut eikä myöskään Jyväskylässä kun käytiin ultraamassa se niin ei siellä mitään ollut.. Inhottavia nuo lääkärit! ;s

  http://sinppaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinppaaa-,
   Onneks näiden epämukavien joukosta löytyy myös niitä mukavia, vaikka ei se paljoa lohduta, jos omalla kohdalle sattuu ikävä.

   Poista
 3. Femoralis liittyy reiteen, mutta tarkemmin en osaa valoittaa. Terveisin sairaanhoitajaopiskelija.
  Hyvin on pikkuinen kasvanut! :)

  VastaaPoista