3.11.2013

VILUKISSOJA

Ollaan oltu viime aikoina yksiä vilukissoja koko sakki ihan meistä kahdesta noihin viiksekkäisiin asti. Täällä on köhitty ja pärskitty vuoron perään, ja taidettiin olla jo menossa paranemaan päin, mutta yllätys yllätys, etenkin mulle tauti iski takaisin kahta kauheampana ja nyt olo on kuin kastemadolla. Putket on tukossa, paikkoja särkee, korvissa polttaa ja silmät on kohta muurautuneet kiinni. Lämmin suihku kelpaisi, mutta sitä seuraavat supistukset tässä tilassa jo 24/7 supistuskovan masun kaveriksi ei...


Sairastaminen itsessään ei olisi niin paha, mutta alusta asti suurin (ja oikeastaan ainoa) pelko synnytystä koskien on ollut keuhkojen kestävyys. Rasitusastmasta huolimatta on tullut pärjättyä jo hyvän aikaa ilman lääkkeitä, mutta se ajatus ei paljoa lohduta, kun nyt pelkkä kyljen kääntäminenkin saa puuskuttamaan. Eilen täyttynyt 37+0 ei aiheuta tuuletusta ja tällä hetkellä tankkaan itseeni Panadol Hottia, Strepsilsejä ja Mynthoneja toivoen samalla, että tervehtyisin poikkeuksellisesti jo viikon kuluessa sen normaalin kolmen viikon sijaan.

Toivottavasti teidän viikko alkaa vähän flunssan häätöä mukavammin!

4 kommenttia

 1. Paranemisia ja hyvää loppuraskautta ! :) odotan innolla teidän vauvan syntymistä ja näkemistä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hempppa,
   Kiitos paljon. :) Jos jännitykseen vois kuolla niin se tapahtuis nyt! En millään malttais odottaa, että tietää miltä tää tyyppi näyttää. <3

   Poista
 2. Toivottavasti flunssa alkanut jo helpottaan! Itekki tänä syksynä sairastanu jo pariin otteeseen ja eihän se koskaan kivaa ole.
  Ps. Ihania koiruuksia. Tuitui :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janette k,
   Kiitos. :) Hengittäminen onnistuu jo vähän paremmin, mutta muuten mennään aika samoissa... Eiköhän tää tästä kuitenkin pian!

   Poista