13.11.2013

SANATON

Juuri ennen eiliseen neuvolaan lähtöä aamun posti tipahti luukusta sisään ja voi itku, mitä sieltä tulikaan! Lippulappunen, jonka mukaan mulle tarkoitettu paketti olisi noudettavissa Postista - taas!! Tiesin kyllä, että kyseinen ihminen oli aiemmin ostanut J:lle jotain, mutta koska nähtiin sunnuntaina pikaisesti, eikä asiasta ollut puhetta, en osannut odottaa mitään. Paketin piti kuulemma olla yllätyksellisempi kuin olikaan, mutta luulen, että yllätyin nyt vähintään yhtä paljon puhumattakaan siitä, miten silmät muljahtivat päässä, kun revin laatikon auki. Saatoin odottaa ehkä yhtä bodya, mutta paketista paljastuikin vaikka mitä! Tutit ja pullo on jo keitetty, vaatteet odottavat pesuun pääsyä pyykkikorissa ja kisu kiikkuu kaukalon kahvassa. Niin, että lisäilkää vaan tekin niitä bussipysäkillä notkuvia tyyppejä kaveriksi Facebookissa - ei välttämättä kaduta jälkeenpäin.

10 kommenttia

 1. Tulipa taas ihana ylläri teille! :) Meillä on muistaakseni ollut saman näköinen tuttipullo joskus Tomaksella.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi,
   Nimenomaan TAAS! Toi on kyllä kiva. :)

   Poista
 2. Ihana paketti :) Siis keneltä tää tuli? Kerro enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janette - Operaatio Äiti.,
   Joskus teini-iässä sitä tuli lisättyä Facebookissa kaveriks kaikki ketkä vähänkin tiesi jostain ja tää tyyppi on yks sellanen. Ei koskaan edes puhuttu bussipysäkillä, mut jossain vaiheessa alettiin sit Fb:ssä juttelemaan ja meistä tuliki oikeesti ystäviä. :)

   Poista
  2. Ja jospa sitä vielä korjais, että Anette - Operaatio Äiti, ei Janette... :D

   Poista
 3. Vaude! Ihania ihmisiä on olemassa :) <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan paketin saitte taas!(: Aina, kun näkee tämmösiä ihania/sulosia vaatteita tmv vauvoille/lapsille tekee mieli ostaa niitä, vaikke itsellä olisi edes mitään tarvetta niille. Onneksi sisko sai muutama kuukaisi sitten toisen lapsensa ja veli saa myös pian toisen lapsensa niin pääsee ostelemaan edes niille kaikkia söpöjä vaatteita ja leluja tmv. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira,
   Joo tuttu tunne! Mekin osteltiin muutamia jo enne plussaa, kun oli vaan niin söpöjä... :D

   Poista