25.10.2013

YLLÄTYSPOSTIA

Viuru. Se hirvittävän kaunis lempinimi, jonka äiti ja Aleksi antoivat mulle reilu pari vuotta sitten, kun asuin vielä kotona. Nimi on peräisin siitä, että joka sunnuntai viurasin räkä poskella eteisen lattialla, koska Aleksi oli yhteisen viikonlopun jälkeen lähdössä kotiin ja tarkoituksena oli olla muutama (yleensä lopulta vain yksi) yö eri osotteissa. Ruudun takaa löytyy siis oikea itkupilli, mutta siitä huolimatta piirre on vain korostunut raskauden aiheuttamien hormonien myötä. Itketään ilosta, itketään surusta ja jos ei ole aihetta kummallekaan niin itketään sitten vaikka ihan vaan siitä, ettei ole mitään syytä itkulle. 


Tänään sitä tuli tirautettua kyyneliä, kun piakoin maailmaan tupsahtavien tonttujen äidit onnistuivat yllättämään mut täysin. Aleksi oli lähdössä koirien kanssa ulos ja mitä postiluukussa komeilikaan... No yllätyspostia! Vointi on viime aikoina ollut vähän niin ja näin, ja itkun aiheuttamista supistuksista voisi kuvitella, että ryhmäläisten tarkoituksena oli saada seuraava tonttu syntymään, mutta jos tarkoitus oli piristää niin siinä totta tosiaan onnistuivat! Voi juku.

10 kommenttia

 1. olipa ihana yllätys :---))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23:04,
   No niin olikin! En edes tykkää yllätyksistä, mutta tää piristi niin, että taas jaksaa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Anette - Operaatio Äiti.,
   Älä muuta sano. :) Vaikka tästä tuli kyllä itku ja itku aiheutti mulle lisää supistuksia, aaaauts.

   Poista
 3. Keinuhevonen on verkkoyhteisö joka on keskittynyt perheisiin. Tervetuloa keskustelemaan foorumille, jossa kaikkien mielipiteille on tilaa:

  http://keinuhevonen.omafoorumi.net

  Jos foorumi ei muuten kiinnosta käy ainakin linkkaamassa blogisi meidän blogilootaamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:11,
   Julkaisin kommentin poikkeuksetta, mutta vain huomauttaakseni, ettei blogi toimi minkäänlaisena mainospaikkana yhteistyökumppaneita lukuun ottamatta, joten jätättehän jatkossa mainostamisen muualle, kiitos..

   Poista
 4. hei ootko laittamassa blogiisi sitä rajotettua lukemista josta kesällä oli puhetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 11:12,
   Mahdollisesti. En oo nyt viime aikoina ajattelut asiaa.

   Poista
  2. Varoittelethan sitten jos olet niin koitan pyrkiä lukemaan :)

   Poista
  3. Anonyymi 15:46,
   Joo varmasti ilmottelen ainakin paria viikkoa ennen! :) Koitan kyllä mahdollisimman pitkään pitää ihan julkisena, kun jotenkin tuntuu, että salatulla jäis jostain paitsi. Saa nähdä.

   Poista