20.10.2013

INSTAGRAMISTA

Viime yönä puhelinta näpytellessäni onnistuin poistamaan pari kommenttia Instagramia koskien. Olen jo hetken aikaa vaihdellut profiilia yksityiseksi, mutta palauttanut sen myöhemmin takaisin näkyville, sillä blogin sivupalkissa esiintyvä widget ei tällöin ole toiminut. Ulkoasun myötä tein sivuun pienen kollaasiin ja näin ollen Instagram-profiili on ainakin toistaiseksi yksityinen, ja näkyy ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Miksi? - Blogissa esiintyvät kuvat ovat tarkemmin valittuja ja Instagramiin päätyy räpsyjä pitkin päivää - silloin tällöin IG siis kertoo menoista ja meiningeistä blogia enemmän. Koska haluan pitää sovelluksen pelkkänä liibalaabana, jonne voin halutessani sepustaa yhtä sun toista, haluan myös pitää ei niin toivotut ns. haamuseuraajat poissa. Ne uteliaimmat seuraajat kun yleensä ovat niitä, jotka eivät tuo nimeään julki ja näiden sankareiden johdosta sana liikkuu joskus turhan nopsaan. Yksityisen profiilin ansiosta J:n kuviakin tulee varmasti julkaistua helpommin, kun tietää suurin piirtein, että kelle niitä jakaa.

Mitä nyt? - Mä en itse ole niin perehtynyt sovellukseen, että tietäisin sen käyttömahdollisuuksista paljoa, mutta Nokian puhelimeen ei varsinaista Instagramia ilmeisesti ole mahdollista ladata. Vaihtoehtoja löytyy puhelimen mallista riippuen ja Instaan yhdistäviä sovelluksia on mm. InstaWithMassiveLove, #2InstaWithLove, Lomogram, 6tag ja Instagraph, ja kyseisillä hakusanoilla saattaa löytyä muitakin vastaavia. Toisena vaihtoehtona on totta kai tehdä tunnukset jonkun muun puhelimella ja tämän jälkeen kirjautua oman puhelimen selaimen kautta osoitteeseen http://instagram.com. Samainen osoite toimii ymmärtääkseni myös tietokoneilla, mutta rekisteröityminen vaatii kuitenkin mobiililaitteen ja Instagramin tai vastaavan sovelluksen.

Seuraajaksi? - Meidät löytää Instagramista nimimerkillä @OOSIELLAJOSSAINMUN ja ilmoitukset pomppaavat push-ilmoituksina puhelimen näyttöön, joten yleensä ne tulee huomattua heti. Jos en kuitenkaan syystä tai toisesta hyväksy pyyntöä vuorokauden kuluessa niin Facebookissa olevat voivat vinkata siitä vaikka tänne siltä varalta, että uudet profiilit saattavat vaikuttaa niiltä stalkkereilta ja tahdon tietää, kuka siellä nimimerkin takana todellisuudessa oikein heiluu.

Nähdään Instassa!

6 kommenttia

 1. jee täytyy koittaa jonkun puhelinel ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:41,
   Joo, ei oo vaikeeta. :)

   Poista
 2. Hei, jostain syystä sun blogi ei ole päivittynyt blogloviniin 11.8 jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:34,
   Joo ei ookkaan, kun osoite muuttui silloin kaikistaaskeleista ipanamaiseen niin se lakkaa päivittymistä. :/ Tarkoituksena lisätä blogi sinne kokonaan uudestaan tässä joku päivä!

   Poista
 3. Insta on yks parhaimmista sovelluksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anette - Operaati Äiti.,
   Ja koukuttavimmista... :D

   Poista