30.10.2013

KEITTOPÄIVÄ

Mutta nyt ei puhuta minkäälaisesta nestetasapainon ylläpitämisestä alkoholin kanssa, eikä myöskään hellan ääressä vietetyistä hetkistä keittoa hämmennellen. Kattila kyllä porisi, mutta perunoiden sijaan siellä kiehui muutama tutti ja pari pulloa. 

Eilisen neuvolalääkärin jälkeen suunnattiin Prismaan hakemaan vaippoja, kosteuspyyhkeitä ja muita puuttuvia hoitotarvikkeita, joten nyt meillä alkaa olemaan kaikki kasassa! Kotiutumisvaatteet odottavat lähtöä, lämpöpussi on sovitettu kaukaloon, leikkimatto kasattu ja tänään myös pirttihirmu teki paluun, sillä päätin siivota ja imuroida J:n huoneen ihan omin pienin kätösin. Harsojen pitäisi tällä viikolla tipahtaa postiluukusta, ja J:n huoneen naulakko ja mobile on hankintalistalla, mutta muuten vain odotellaan, odotellaan ja odotellaan. Ja odottavan aikahan on tunnetusti pitkä.

8 kommenttia

 1. mitä ne sano lääkäris ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 00:22,
   Oli sen verran omituinen lääkäri, että että... Mutta sen mukaan kanavaa 2cm ja ulkosuu sormelle auki.

   Poista
 2. Muistan sen tunteen, kun keittelin noita pulloja ja muita :) Ja ajattelin, että kohta se vaavi tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anette - Operaatio Äiti.,
   Mulle tuli sama olo eilen. Ihan kohta... Huiii. <3

   Poista
 3. Keittelin eilen saman sopan! ;)

  VastaaPoista
 4. olisi kiva jos esittelisit ja kuvaisit sairaalakassin sisällön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:05,
   Itse asiassa mulla oli sellainen luonnoksissa aika pitkään jo valmiina, mut tuntui jotenkin turhalta, kun kaikki kamat oli niin itsestään selviä niin poistin koko jutun. Täytyy katsoa, jos joku päivä jaksais kuvailla uudelleen. :)

   Poista