6.10.2013

ÄLÄ LOTTOA TÄLLÄ VIIKOLLA

Jeppis jepulis, täällä taas. En oikein tiedä mitä sanoa, mutta halusin nyt huudella elonmerkkejä, sillä osa varmasti huomasi blogin sulkeutuneen - raskas raskaus on nimittäin alkanut tuntua todella raskaalta. Fyysisesti tämä sohvaperuna kestää kyllä, mutten ole ihan varma, että missä päin sitä henkisesti kiikutaan ja jopa kommenttien vilkaisu on tuntunut liialta. Eilen tuli täyteen 33 raskausviikkoa ja sen myötä myös pieni toivo siitä, että pian saattaa helpottaa, jos Vaikea raskaus, helppo vauva-aika -sanontaan on luottamista. Älkääkä nyt missään nimessä tulko manaamaan ja rikkomaan tätä kuplaa, jossa ajattelin vielä muutaman viikon verran elää!

Mitään kummallisia postauksia ei vieläkään ole luvassa ja esimerkiksi kotipostaus jää roikkumaan jonnekin synnytyksen jälkeiseen aikaan, mutta jossakin vaiheessa olisi tarkoitus alkaa käymään kulunutta vuotta läpi kuukausi kerrallaan ainakin kuvien merkeissä. Näin alkuun aion kuitenkin päivitellä masukuvia ja kalenteria ajantasalle, ja ulkoasua pitää vähän tarkastella (pysykää siis poissa vanhoista posteista, järjestely saattaa olla melkoinen...). 

Kulunut viikko on näyttänyt huomattavan paljon ysiluokan yhteiskuntaopin kokeen viimeisen sivun tehtävältä, jossa tuli rastittaa joko vastaus A tai vastaus B. Mulle sunnuntai oli maanantai, maanantai maanantai, tiistai maanantai, keskiviikko maanantai, torstai lauantai, perjantai lauantai, lauantai maanantai ja sunnuntai jälleen maanantai. Yksi kahdeksasta arvattu oikein ja perässä punaisella kynällä kirjoitettu teksti: älä lottoa tällä viikolla.

Jospa huomenna tietäisin heti herätessäni, että missä viikonpäivässä sitä mennään.. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja muistakaa viimeistään nyt kaivella niitä villasukkia esille, jos ei vielä ole.

2 kommenttia

 1. Täällä alkaa itselläkin vauvakuume nousemaan kun seuraan niin ahkerasti blogiasi! Onneksi täältä saa paljon hyviä vinkkejä sitten kun onni osuu omalle kohdalle.. :)
  ~ E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 09:29,
   Hih, vauvakuume on kyllä tarttuva! Odotas vaan, kun minimiehen kuvia alkaa ilmestymään blogiin. :)

   Poista