9.9.2013

TERVEISIÄ TYKSISTÄ

Mainitsin aiemmin jonkun postauksen yhteydessä pienistä kivuista, joiden toivoin olevan vaan merkki siitä, että mun osalta muutto on suoritettu. Levosta huolimatta kivut kuitenkin kasvoi, päätin soittaa päivystykseen ja meidät pyydettiin näytille ihan vaan varmuuden vuoksi. Ensimmäinen todellinen huoli iski, kun mut piti lyödä käyrille eikä pikku-J:n sykettä tahtonut löytyä. 20 minuutin käyrillä olon jälkeen kurkattiin kohdunkaulan ja -suun tilanne. Kaulan mitta normaali, ulkosuu kiinni, sisäsuu jonkun verran auki - hurraa...

Vielä ei kuulemma ole pelkoa synnytyksestä, mutta aikaisten viikkojen takia vietän täällä nyt pari yötä, jotta saan tarvittavat kortisonipiikit kypsyttämään J:n keuhkoja ihan kaiken varalta. Jos kivut loppuvat lääkkeiden avulla niin mun olis tarkoituksena päästä kotiin tiistaina, mutta vietän ilmeisestikin myös koko loppuraskauden levossa ja näillä näkymin jopa istuminen on kiellettyä.

Kaikesta huolimatta nyt pidetään peukkuja pystyssä, että meidän 1 300 grammaa painava tyyppi malttaa pysyä kohdun suojissa vielä pitkään. 29+2 ja toivottavasti vielä monen monta viikkoa päälle.

11 kommenttia

 1. toivotaan että poju pysyy masun suojas vielä piiiiiitkään! <3 Tsemppiä sinne! <3

  VastaaPoista
 2. ooks synnyttäny jo??? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole. Lueppa teksti uusiks.

   Poista
  2. Anonyymi 11:09,
   "Vielä ei kuulemma ole pelkoa synnytyksestä, mutta aikaisten viikkojen takia vietän täällä nyt pari yötä...".

   Poista
 3. Kovasti tsemppiä! Kyllä sitä itseltäkin itku pääsi, kun jouduin 18.vuotiaana ekaa kertaa elämässäni yöpymään sairaalassa. Ei ollut kivaa se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 20:55,
   Ei varmasti! Mäkin olin nyt ensimmäistä kertaa sairaalassa ylipäätään ja hormonit sekoittaa päätä vielä enemmän...

   Poista
 4. Mulla erikoinen syntyi rv. 31 +3. Terve pikku mies oli, vaikka olikin 1480g ja 43 cm. Viikon oltiin TYKS:sissä ja sit poika pääsi Satakunnan keskussairaalaan ja oli siellä sit 5 viikkoo ja pääsi kotiin :) Nyt herra on vuoden vanha ja kehitys on hitusen jäljessä, mutta muuten voi hyvin. tietysti olis ollu mukava jos herra olis pysynyt mahassa vähän pitempää, mutta mulla meni edellisenä päivänä lapsi vesi ja seuraavana päivänä, 24.10.2012 sitten sydänäänet meni ja oli hätäsektio. Mutta silti kaikki meni hyvin :) Nyt tässä raskaudessa otan alusta asti iisisti enkä rasita itteeni enkä Pörriäistä :) Jos sulla syntyy etuajassa, niin kyllä TYKS:sissä osataan hoitaa. Aivan ihana henkilökunta mun mielestä. En muista lastenlääkärin nimee joka hoisi poikaani, mutta sellanen ruskee polkkatukka ja rillit joku yli 40-vuotias. Osaa homman keskolassa hyvin ja tukee äitiä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli Lepokorpi,
   Hienoa, että teillä meni kaikesta huolimatta hyvin. :)

   Me ollaan lauantaista lähtien täysiaikaisia, joten eipä tässä enää ole hätää, kun pikku-ukkelikin on jo hyvän kokoinen. Saa nähdä millon päättää tupsahtaa maailmaan!

   Poista
 5. No nii! Kyl sit todellakin kaikki hyvin :) Ite nyt jännitän tätä raskautta entistä enemmän! :S Jos käy samallailla ku esikoisella. Laskettu aika on mun synttäreiden alla, 17.5.2014. Mutat nyt otan iisisti alusta loppuu ja helpottaa ku tietää ettei nyt oo ulkopuolisia häiriötekijöitä kuten esikoisen isä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli Lepokorpi,
   Auts, oon kuullu paljoin noista ei niin mukavista existä, joista on ollu raskauden aikana paljon haittaa.. :( Toivotaan, että teillä sujuu kaikki hyvin ja pieni pääsee ajallaan turvallisesti maailmaan! :)

   Poista