3.9.2013

ASUNNOSTA KOTIIN

Kuten jossain mainoksessa tokaistaan. Meillä on ensimmäinen yö uudessa kodissa takana ja toinen edessä, ja mulla on täällä jo nyt kotoisampi olo, mitä oli Pöytyällä koko vuoden aikana. Yleensä sitä sanotaan, että koti on siellä missä sydän on ja mun sydän on kyllä totisesti täällä. Kaikki on vielä vinksin vonksin ja heikun keikun, eikä paikoillaan taida olla sohvan, sängyn ja pöydän lisäksi vielä mikään, mutta eiköhän ne tästä pikkuhiljaa. Kohta pääsen vihdoinkin repimään pinnasänky- ja hoitopöytäpakkauksia auki, ja valmistelemaan J:n huonetta! Pienistä kivuista huolimatta on niin hyvä olla. 

6 kommenttia

 1. Anonyymi3/9/13 21:35

  Aivan ihana lattia! Näyttää muutenkin tosi valoisalta ja kotoisalta. Paljon onnea uuteen kotiin!
  ~ E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:35,
   Mäki tykkään tästä laminaatista niin paljon! Ja vielä kun tää sama on jokasessa huoneessa + vuoden sisällä laitettua niin on tosi hyvässä kunnossakin. :)

   Kiitos paljon!

   Poista
 2. Anonyymi3/9/13 21:37

  1. miks kipui ?? :(
  2. teeks kotipostaukse :)?
  3. ihunan näköst <!!3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Ei oikeen masuasukki tykänny pakkaamisesta ja muusta säheltämisestä. Kotipostauksen toteutan joskus huone kerrallaan, mut laitetaan nyt ihan rauhassa paikkoja kuntoon, joten saattaa mennä kyllä aikaa.

   Poista
 3. Näyttää ihan meiän asunnolta :D Meil on kans ovien yllä tuommoset pikkuikkunat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atina,
   Mä huomasin ne vasta kun oltiin muutettu, näytössä ei kiinnittäny ollenkaan huomiota. :D Mut näyttää kyllä oikeesti heti ihan erilaiselta. :)

   Poista