24.7.2013

RISKIOSTOS - KUNERT PROFESSIONAL

Näin esikoista odotellessa tunnen välillä olevani melkoisen ulapalla: Kuinka paljon on hyvä olla minkäkin kokoisia vaatteita? Onko patja varmasti riittävä? Minkälaiset vaunut ovat meille ne oikeat?


Kuten Facebookissa jo mainitsinkin, tänään herättiin siihen, kun postimies oli soittanut mulle neljästi tuloksetta ja ilmeisesti kymmenen minuutin koputtelun jälkeen havahduttiin, että kohta joku tulee ovesta läpi. Kiitos ja anteeksi. Kyseessä siis Preecosta tilattu Kunert professional -vaunupaketti, jonka toimitus luvattiin kahdessa - kolmessa viikossa ja meillä tilaamisesta olisi huomenna tullut täyteen se pari viikkoa, joten odottelin niitä saapuvaksi vasta viikonlopun jälkeen.

Tuote oli melkoinen riskiostos siinä mielessä, ettei missään ollut mahdollisuutta päästä kokeilemaan kyseisiä vaunuja ja netistäkin löytyi tietoa kovin vähänlaisesti, mutta parissa blogissa oltiin kuitenkin oltu tyytyväisiä näihin, joten päätettiin kokeilla onneamme. Pakkauksessa miellytti hinnan lisäksi, pieni koko, ulkonäkö ja laaja 44 värin värivalikoima, joka aiheuttikin päänvaivaa, mutta me päädyttiin kerta toisensa jälkeen, yllätys yllätys, mustaan.


Yhdistelmävaunujen lisäksi pakettiin kuului myös vaunujen jalkasuojus, turvakiinnike ja juomapöytä rattaisiin, juomapidike, turvakaukalo + aurinko- ja jalkasuojus, hoitolaukku (, joka ei siihen käyttöön kyllä sovellu, mutta ehkä muuten), hoitoalusta, sadesuoja ja hyttysverkko. Hintaa koko pakkaukselle tuli ainoastaa vähän vajaa 300 euroa, joten toivotaan, että ovat kuitenkin kestävää laatua.

14 kommenttia

 1. koska teet pinna sängyst ja tein sängyst ja siit pöydäst postaukse ? <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 18:42,
   Pinnasänky ja hoitopöytä on paketissa varmaan marraskuun alkuun asti, jos ei sitä ennen päästä muuttamaan. Jos päästään aiemmin niin muuton jälkeen ja meidän sänky tulee siinä samassa. :)

   Poista
 2. Onpas hyvännäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mia,
   Mäkin tykkäsin näistä ja itse asiassa odotettua enemmän!

   Poista
 3. Meil on nää samat ja vielä samassa värissäkin! :) mä oon ainaki ollut tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anniina Törmälehto,
   Ai, onpa kiva kuulla, että on ollu mieleiset! Toivottavasti me tullaan olemaan yhtä tyytyväisiä. :)

   Poista
 4. Oliko kalliit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:10,
   Tän hetkisen mielipiteen mukaan lähes ilmaiset. :p

   Poista
 5. Millä hinnalla sait vaunut? Oon itse miettinyt juuri kyseisten vaunujen ostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:19,
   Vaunut + kaikki muu sälä, joka paketissa tuli, maksoi 279,90€. :)

   Poista
 6. Oho. Onko noi sitten tukevat/ hyvälaatuiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:41,
   No ainakaan näin ilman kyytiläistä ei oo löytynyt moitittavaa, mut parhaitenhan sen huomaa sit vasta todellisessa käytössä. Ei siis oo vaikuttanut mitenkään huterilta.

   Poista
 7. Nyt teillä varmaan jo kokemusta vaunuista, plussat ja miinukset? Meillä vaunujen hankinta eessäpäin ja tossa olis kyllä kaikki mahdollinen samassa paketissa, edullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 12:19,
   Vaunuista en ainakaan vielä oo löytäny miinusta. Ainoo huono paketissa oli se hoitolaukku ja kaukalo ärsyttää välillä, kun ei oo telakkaa ja pitää turvavyön kanssa sähläillä. Oon kyllä tosi tyytyväinen. :)

   Poista