1.6.2013

TÖRKYTURVASTA KESÄTUKKAAN

Kyse ei kylläkään ole musta, vaikka tällekin päälle pitäisi saada jotain tehtyä. Niin paljon kun mä näitä mussukoita rakastankin, tästä vanhimmasta tulee välillä melkoinen törkyturpa-rumilus. Mun puolesta ton nassun saisi ajaa vaikka kuukauden tai kahden välein, mutta yksin se on mahdotonta ja äitiä nään useammin ilman koiria. Viime kerrasta olikin vierähtänyt taas ihan älyttömästi aikaa ja siistiminen on tapahtunut  viimeksi aatonaattona. Tänään äiti tuli pitkästä aikaa käymään (kiitos!) ja ylitin itseni, joten saatiin tämä takkutukka taas nuorenemaan kymmenellä vuodella, nyt kaveri näkee eteensäkin ilman ponnaria eikä parta ja viiksetkään ole suussa 24/7! Vielä tosin on orpo olo, kun en voi pörröttää sen tukkaa enää samalla tavalla. Yksi trimmeri, kaksi leikkaajaa, yksi paniikissa oleva koira ja tuloksena muovikassillinen karvoja. Kyllä kelpaa kulkea kesätukassa! Ja miksikö postasin näin turhasta asiasta? Koska mulle tää on tällä hetkellä niin suuri ilo!

Ainiin ja tällä pörriäisellä on tänään synttäritkin!! Meidän 6-vuotias vanhus.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. -K-,
   Hihii. <3 Koira pieneni puolella!

   Poista
 2. Voooi!♥ Viime viikolla tuttujen yorkshirenterrierit sai kanssa kesätukan, kun käytettiin ne trimmissä. Ne oli ihan hassunnäkösiä sen jälkeen kun oli taas tottunut yli puolta pitempään turkkiin! :'D

  ps, en tiedä muistatko, kun hehkutinn tämän päiväitä pmmp:n keikkaa, koska ensimmäinen, mutta aa ne oli ihan parhaita! En ymmärrä miks oon skipannut ne aina tähän mennessä :( Vissiin ajattelin aina, et "kyllä tässä vielä ehtii"..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira,
   Hahahha, se on aina yhtä hauskaa kun noita ajelee. XD Oikeesti, en nytkään kestä kattoo tota Aapelin ennen-kuvaa. :'')

   Ja juu muistan! Voin vaan kuvitella. <3 Mä en kestä, jos tää mun olo jatkuu vielä viis viikkoa ja joudun skippaamaan Ruissin, joka ois näillä näkymin viiminen PMMP:n keikka, jonne oon menossa. :(

   Poista
  2. Haha, ihan totta!:D Uskon kyllä! :( Mutta pidetään peukut pystyssä ja toivotaan kovasti ettei se jatkuisi enää kauaa ja pääsisit sinne Ruissiin ja/tai sitten syksyllä olisi vielä joku keikka minne pääset!(:

   Poista
  3. Mira,
   Niinpä! Toivottavasti ne tekis kans sinne päin keikan syksyllä ennen kun lopettaa. :)

   Poista