3.6.2013

NUUDELI-KANAKEITTO

Mun on ihan älyttömän pitkään tehnyt mieli nuudeli-kanakeittoa, jota äiti teki joskus usein. Ohjeesta ei kuitenkaan taida olla tietoa kummallakaan ja tiesin mitä keittooni haluan, joten kerroin vaan Aleksille kuinka toimia ja herra hoiteli homman. Keitosta tuli juurikin sellaista, jota mielessäni pyörittelin ja sille kävi myös se äitiefekti, jota toivoin: aluksi todella hyvää keittoa, mutta tunnin parin sisällä vesi ja kerma imeytyy niin, että kattilasta löytyykin wokkia, joka maistuu ihan yhtälailla!


Nuudeli-kanakeittoon tarvitset:

400g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
2 pussia Eldoradon nuudeleita
Pussi herne-maissi-paprikaa
½ pakettia kirsikkatomaatteja
Kanaliemikuutio
2dl ruokakermaa
Vettä oman mielen mukaan (meidän keitossa sama määrä kuin normaalisti nuudeleita keittäessä)
Mausteita

Ohje:

① Laita vesi kiehumaan, pilko kirsikkatomaatit haluamasi kokoisiksi ja heitä veteen hemapan kanssa.
② Paista kanat ja laita kattilaan.
③ Lisää joukkoon kanaliemikuutio.
④ Laita nuudelit keiton joukkoon kiehumaan, lisää kerma ja anna hautua.
⑤ Lisää halutessasi mausteita.

Niin helppoa, mutta niin hyvää. <3

4 kommenttia

  1. Voisin kokeilla joku päivä, kiitos ohjeesta :3

    VastaaPoista
  2. Jes reseptejä! Sun blogi on ihanan "erikoinen" ku tää ei oo täynnä kuvia ja tekstiä se pari riviä jossain välissä, ihanaa että kerranki voi LUKEA blogia eikä vaan katella niitä kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nina,
      Kiva kuulla, että miellyttää! :)

      Poista