6.6.2013

KUULUMISIA, LÄHESTYMISIÄ JA RISTIRIITOJA

Pahoinvointi vain jatkaa jatkamistaan ja ruoka ei tunnu pysyvän sisällä, mutta terveelliset ja epäterveelliset herkut kyllä, joista suurimpana taitaa olla vesimeloni. Alkuviikosta Aleksi raahasi meille telkkarin makuuhuoneeseen ja nyt on mahdollisuus tuijottaa muutakin kuin seinää tai puhelinta! Toisaalta koen olevani hyvässä asemassa, kun pystyn olemaan kotona enkä esimerkiksi sairaalassa, mutta toisaalta välillä tulee hetkiä, jolloin tuntuu, että tuun hulluksi hetkenä minä hyvänsä. Päivän kohokohdat ovat A:n ruokatunti, sen työpäivän päättyminen, Suurin pudottaja ja Salatut elämät - hurraa! Torstait on ihan luksusta, kun Seiska tipahtaa postilaatikkoon. Jatkan siis edelleen tätä Looks like a raato -meininkiä: makaan sängyssä meikittömänä, hiukset ovat hätäoksennusnutturalla eli saattavat sisältää kaikkea takuista torakoihin, ja joka pöntön halaamisen yhteydessä kannattaa päräyttää ilmoille kunnon vollotus, jotta valmiiksi atooppisen kuiva iho kuivuu entisestään! Vali vali. Onneksi mulla kuitenkin on doppler, jotta voidaan treffailla ton pienen kanssa aina välillä ja käydä "Mitä sulle kuuluu? -Tsukutsukutsuku!" -keskusteluja.

Kuluva kuukausi mietityttää paljon, koska luvassa olisi muutamia juttuja, mutta en tiedä onko mulla mahdollisuutta osallistua. Tämän viikon sunnuntaina olisi tarkoitus mennä A:n äidin luo syömään, mutta oon vähän kahden vaiheilla, kun talo on täynnä porukkaa ja ruoka ei tahdo kotonakaan pysyä sisällä - ei siis erityisemmin houkuttele. 14. päivä neuvolan lisäksi Säkylässä on Kuhinat, jonne haluaisin edes hetkeksi pyörimään - huimaus vaan tuntuu olevan niin suuressa osassa tällä hetkellä, etten tiedä uskallanko mennä. 17. päivä on värikoulutus, jonne oon ainakin  lupautunut malliksi ja uskoisin kyllä selviäväni, kun on kuitenkin mahdollisuus istua koko ajan. Puolen tunnin automatka ei vaan houkuttele yhtään. Ja ainainen valitus Ruisrockista, kun se tuntuu tällä hetkellä täysin mahdottomalta.. Jo pelkkä bussimatka keskustasta Ruissaloon kuulostaa ahdistavalta puhumattakaan sitten siitä kävelymatkasta paikan päälle. Kivoja asioita saattaa olla luvassa, joten pitäisi yrittää unohtaa liiallinen miettiminen ja mennään päivä kerrallaan toivoen, että seuraavana aamuna herään ilman pahoinvointia.

Ylihuomenna poksutaan jo 16+0 ja se tarkoittaa, että huomenna, 15+6, on tasan kuukausi rakenneultraan, jossa siis selviää kaiffarin sukupuoli mikäli hän on epäsiveliäs pieni beibi ja levittelee meille jalkojaan! Alunperin ehdin jo huolestumaan, kun Medisonarilla on remontti heinäkuun ensimmäisellä viikolla, jonka perjantai on viimeinen päivä, jolloin Aleksi pääsisi mukaan ultraan. Lisäksi silloin on kasassa 19+6 eikä RU:ta suositella tekemään ennen kuin 20 viikkoa on täynnä. Soittelin kuitenkin neuvolaan, joka soitti puolestaan Loimaalle ja selitti meidän asian niin saatiin aika 5.7. Jos sydämen rakenteet ei lääkärin mielestä näy vielä riittävän hyvin niin saadaan sitten vielä parin viikon sisälle uusi aika, joka ei haittaa mua tippaakaan! Pääasia kuitenkin, että päästään vielä kokemaan se kolmaskin ultra yhdessä. <3 Mulla on niin ristiriitaiset ajatukset ajankulusta.. Kuukauden päästä ollaan raskauden puolessa välissä, mikä tarkoittaa, että meillä on ihan pian vauva. Puolenvälin aikoihin A lähtee Säkylään ja saattaa tulla takaisin muutama viikko syntymisen jälkeen, mutta silti siihen on ikuisuus. Toinen siis tapahtuu ihan pian ja toiseen on älyttömän pitkä aika, mutta todellisuudessa aikaväli ei ole edes suuri. Joka tapauksessa nyt teillä on kuukausi aikaa äänestää kumpaa tulokasta veikkaatte ja jos oikein kiltiksi alan niin paljastan sen RU:n jälkeen. Luvassa kuukausi, joka on samalla niin lyhyt, mutta silti ihan liian pitkä!

16 kommenttia

 1. Anonyymi6/6/13 14:55

  ihana muokkaus =DD<3 ja nimi arvaus muute ellen tai elle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 14:55,
   Lievästi sanottuna tylsää. :)

   Poista
 2. Anonyymi6/6/13 15:34

  tuleek telkust päivisi jotai? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 15:34,
   Ei. :D Vaihtelen kanavia ja odotan, et jostain alkaa tulemaan jotain muuta ku Ostos-TV/-ruutu/-kanava.

   Poista
 3. Mä veikkaan, että teille tulee poika. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara,
   Musta on hassua, jos tulee tyttö kun ollaan plussauksesta asti kutsuttu tätä pojan nimellä. :D Vaikka samapa se on, molemmat on yhtä tervetulleita. :)

   Poista
 4. Me oltiin kans aika varmoja alusta alkaen et poika tulee ja kutsuttiinki meidän pikkuista uskoksi, kun la oli uskon päivänä :) Mutta ei tullut uskoa ei :D Toivottavasti pääsisit jotain kivaa tekemään eikä tarvitsisi potea huonoa oloa koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka,
   Hahaa. :D Näinhän siinä usein käy! Ja jep, toivotaan.. :)

   Poista
 5. niin mahtava tuo "yksi plus yksi ja sitten meitä olkin jo kolme" , ajattelin jäädä seuraileen (;

  VastaaPoista
 6. Kirjotat tosi hauskalla tavalla! Oikein alkoi hymyilyttää, kun luki :D
  Ja onnea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna,
   Voi että, ihana kuulla! Kiitos paljon. :)

   Poista
 7. Doppler on kyllä hieno keksintö ja kiva tapa voida ottaa kontaktia pieneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anette,
   Niin on ja varsinkin ennen liikkeiden vakiintumista. :)

   Poista
 8. kiva blogi :-)

  http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista