24.6.2013

KESKIKESÄN JUHLA


Tänä kesänä vietettiin meidän kolmas yhteinen juhannus ja samalla myös toistaiseksi viimeinen, jolloin voidaan viettää aikaa täysin kahdestaan. Alunperin pelkäsin, että joutuisin tuttuun tapaan makoilemaan sängyssä koko viikonlopun, mutta itse asiassa olo on huomattavasti parempi kuin vielä muutama päivä sitten ja tällaisia juhannuksia voisin viettää lisää yhden minimiehen (ihan taatusti on) kanssa.


Perjantaina vietiin pojat heti aamupäivästä äitin matkaan ja itse suunnattiin Aleksin äidin luo syömään. Mulla oli vielä tolloin melko huono olo, mutta kotona otin pienet torkut ja olo parani vähän iltaa kohden. Ajateltiin jo mennä nukkumaan, mutta päätettiin kuitenkin lähteä ajelemaan vielä viimeisen kerran ennen Aleksin inttiin lähtöä ja vauvan saapumista taloon. Mua on jo jonkin aikaa turhauttanut turha pyöriminen ja hyöriminen, mutta täytyy myöntää, että oli ihana päästä pitkästä aikaa istuskelemaan ilman päämäärää. En muista milloin oon viimeksi jaksanut valvoa edes kahteen, mutta kotona oltiin vasta lähempänä neljää!


Eilen mentiin pitkästä aikaa iskälle ja tarkoituksena oli höpistä tunti tai pari, mutta päädyttiinkin myös syömään ja valloittamaan (tälläkin kertaa) sänky. Joka kerta viihtyisin siellä vaikka miten pitkään ja silti tulee käytyä ihan liian harvoin.. Tänään oon kuitenkin ollut erityisen iloinen ja odotin jo perjantaista asti, että saisin koirat takaisin kotiin - jos totta puhutaan niin itkinkin sitä ikävää muutamaan kertaan. Suunnitelmista poiketen startattiin auto ja lähdettiin Timpan mökille syömään ja hakemaan murusia saaresta maalle.


Meillä siis oli tavallinen juhannus, mutta kahdesta väsyneestä koirasta päätellen niillä on ollut erityisen kivaa ja yksi äiskäkin on tällä hetkellä aika onnellinen, kun makuuhuoneen nurkasta löytyy taas tuttu korisänky. Nyt toivon kädet ristissä, että olo alkaa tästä kohenemaan vaan lisää, eikä ota enää takapakkia!

10 kommenttia

 1. Heippa! Meillä on laskettuaika tasan samana päivänä, huomasin blogistasi!
  Itse vielä alkutaipaleella, ja harjoittelen kirjoittamaan blogia.. perheestäni löytyy 2-v esikoinen ja avopuoliso. Liitythän blogini lukijaksi, otan mielelläni lukijoita vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilani,
   Oho, kiva kuulla! :) Mä todella harvoin liityn täysin uusien blogien lukijaksi, mutta käyn kyllä varmasti lukaisemassa ja jään alkuun taustalle seurailemaan!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! :-) Ihanin banneri!

  janina-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. koiratkin näyttää nauttivan, aww. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mellu-,
   Niin teki! Nyt ne on kuorsannu koko päivän ja hädin tuskin jaksanu päätä nostaa. <3

   Poista
 4. ootte ottanu kolmannen koiran ??? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:34,
   Ei olla, se on T:n koira.

   Poista
 5. Aah mä niin vaan ihastuin tohon sun bannerin ja kuvaustekstiin "Yksi plus yksi ja sitten meitä olikin jo kolme" !! :3 Se on vaan jotenkin niin hellyttäävä ja banneri on muutenkin todella suloinen! :)

  http://majakamera.blogspot.fi/

  VastaaPoista