9.5.2013

VOINTEJA

Edellisen postauksen kommenteissa tulin maininneeksi, etten voi kovin hyvin tällä hetkellä ja tästä syystä sain muutamia kommentteja, sekä sähköpostin asiaan liittyen. Ajattelin ihan yleisesti nyt siis valaista, että juu, äidillä on vähän heikko happi, mutta vauvalla kaikki hyvin. Kulunut viikko on ollut yhtä tuskaa pahoinvoinnin osalta, sillä se on alkanut jo aamuyöstä ja mikään ruoka tai juoma ei oo pysynyt sisällä ennen kello 19:00 - 20:00. Viimeiset neljä päivää oon halaillut vessanpönttöä entistä enemmän ja se on pienen kanssa vienyt multa kaikki voimat, mutta tänään sain syötyä neljän maissa, joten ollaan toivottavasti menossa jo parempaan suuntaan! Kysymyspostaus ja muita toiveita toteutetaan toivottavasti pian. Millä viikoilla mulla on esiintynyt pahoinvointia?

11 kommenttia

 1. Mulla alko pahoinvoinnit muistaakseni joskus viikolla 5-6 ja se jatku sinne 15-16 viikkoon asti ja oli kyllä hirveintä ikinä! :D
  Voimia pahoinvointiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cirneklia,
   Kiitos. <3 Voi että, ei oo ollu helppoo sullakaan.. :D Mulla alko joskus viikolla kaks tai kolme, mut näin kamalaa tää ei oo vielä ollu. Toivottavasti menis pian ohi, kun 12 viikkoo tulee täyteen!

   Poista
 2. Sulla on sitten alkanu näemmä jo ennen ku et oot es varsinaisesti ollut raskaana..itsellä alkoi tuolta viikolta 7-8 ja jatkuivat iloisena sinne viikoille 16 asti..nyt mennään viikolla 26 ja tuntuvat palailevan pikkuhiljaa..kyllä se siitä kun muistuttaa itseään miksi se on kärsittävä.Pyri juomaan mahdollisimman paljon,vaikka ulos tulisikin..näin ainakin yrität nesteyttää kehoa :)

  VastaaPoista
 3. Hmm, niin kaksi viikollahan tapahtuu vasta ovulaatio... Raskausoireita ei voi siinä vaiheessa vielä syntyä kun ei tuota hormonia. Tietty se on voinut jotakin muuta pahoinvointia olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:43,
   Anonyymi 17:31,
   Tiedän juu ja kattelin itekki kalenteria, eli siis kolmannen kokonaisen viikon aikana, rv 3+jotain, jollon oltiin sit neljännen viikon puolella.

   Poista
 4. Tsemppiä sinne! Mä en ole näihin viikkoihin (23) asti oksentanut kertaakaan, toivoin alussa kamalaia pahoinvointeja kun kaikki tuntui niin epätodelliselta ja olin varma ettei sielä ole ketään kun ei ole oireita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna,
   Haha. :D Mä oon kyllä just siks onnellinen, et tietää kaverin olevan hengissä!

   Poista
 5. Koska sauraavaa masu asukki päivitystä tulee? näitä raskaus blogeja on niiiin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 6:24,
   Kuulumisia NP-ultrasta tulee kunhan olo sallii koneella istumisen. Toivottavasti pian. :/

   Poista
 6. mikä olo :( ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 9:33,
   Pyörryttää ja oksettaa, kolmatta päivää mennään niin, et enää mikään ei pysy sisällä, mut eiköhän tää tästä..

   Poista