6.5.2013

ANGELSOUNDS

Epätietoisuus on ollut mun mielestä aina yksi maailman vastenmielisimmistä tunteista - kun ei tiedä varmaksi, kun ei voi luottaa 100 pronsenttisesti johonkin, kun epäilyttää syystä tai toisesta. Viime päivinä oon elänyt suuressa epätietoisuudessa siitä syystä, että mulle on kehittynyt entistäkin suurempi huoli tätä ipanaa kohtaan ja kaikki on tuntunut jotenkin niin epätodelliselta. Eräästä ryhmästä poistuu odottajia yksi toisensa jälkeen, kuka kohdaten tuulimunan, kuka kohdunulkoisen, kenelle sattunut muuten vain keskenmeno. Jo valmiina ollut pelko kasvaa väkisinkin ja sitä tulee miettineeksi, että mitä jos omalle kohdalle. Mulla on ollut jotenkin hassu tunne, joten ensimmäisenä oon tietenkin pelännyt, että vuokralainen olisi irtisanonut itsensä yksiöstä ja lähete np-ultraan on tuntunut hidastelevan ihan tahallaan. Eilen koin elämäni toisen kerran jotain niin hienoa, että oli pakko päästä jakamaan asiaa myös tänne.


Oon yleensä aika malttamaton, joten vähän jännitti lähteä tällä kyseisellä vehkeellä leikkimään ja lisäksi riskinä olisi suuri lisähermostuneisuus, mikäli en ääniä saisi kuuluviin. Paketissa lukee muistaakseni suosituksena ensimmäiselle kerralla rv 13 - 16, joten meiltä jäi siltä osin parisen viikkoa vajaaksi ja se lisäsi jännitystä. Ensin oltiin molemmat kuulokkeet korvilla ja Aleksi pyörähteli laitteella pitkin alavatsaa, mutta homma nauratti niin, että kuulokkeista kuului vaan rätinää. Hetken pyöriskelyn jälkeen löytyi istukan viuhviuh-ääniä, mutta homma nauratti edelleen ja oli pakko pyytää Aleksia hetkeksi pois, jotta pystyin keskittymään.


Ehdin jo huolestua entistä enemmän, kun äänet ei tulleet kuuluviin, mutta hetken aikaa yksin pörrätessä masua ympäri löysin itsekin istukan viuhkeen, sen jälkeen oman hitaamman sykkeen ja vielä vähän liikkuessa alkoi kuulua vimmattu tsukutsukutsuku, bingo! Kyyneleet silmissä tuijotin doppleria ja tunne vaan vahvistui: se oli ihan taatusti maailman kaunein ääni. 


Kysymyspostaukseen voi laittaa vielä huomiseen kello 12:00 mennessä kysymyksiä tämän postauksen kommenttiboksiin, jos on jotakin mielessä.

22 kommenttia

 1. Anonyymi6/5/13 13:00

  eiks toi oo kallis :o mut ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/5/13 13:09

   ainii ja voiks kuvaa ku kuuntelet nii et ääni kuuluis en oo koskaa kuullu sellast <3

   Poista
  2. Anonyymi 13:00,
   Me saatiin tää A:n siskolta lainaan, mut ei mun mielestä oo muutamaa kymppiä kalliimpi.

   Kuvauksesta en tiedä, kun en tiiä miten alhaalta äänet millonkin kuuluu. Ja äänitys riippuu siitä, et saanko äänet kuulumaan kuulokkeitten kautta puhelimeen. Voin kyllä koittaa joku päivä. :)

   Poista
 2. Meillä on toi sama kanssa, ja ihan oikeesti pelastus koko raskausajalle!:D No okei, en mä sitä käyttänyt enää ihan loppuvaiheessa mutta justiin rv 13 -> keskivaiheille asti. Mikään ei ollut ihampaa kuin kuunnella sydänääniä. <3 Meillä aina kaikki kaveritkin halus sitten kuunnella tolla. :D hih.

  Eihän toi ees ollu mun mielestä kalliskaan?

  En kyllä aio hävittää tota mihinkään, sikälimikäli joskus vielä saan kokea raskauden niin aion ehdottomasti tuota käyttää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mia,
   No ihan varmasti. :D Mä käytän tätä kohta varmaan päivittäin aina siihen asti, et liikkeet alkaa tuntumaan! Voi mikä ihana keksintö. <3

   Me saatiin lainaan, mut ei varmaan oo kovin kallis eikä taatusti kannata hävittää.. :)

   Poista
 3. Anonyymi6/5/13 13:35

  Haha, mä tilasin ton äsken :D

  Ja en muista enää tarkkaan, miten kuvan ja tekstit sai tasattua :/ Se piti jotenkin laskea sieltä blogin leveyksistä. Koko blogin leveys miinus sivupalkki miinus marginaalit? :D

  - "Aina" (Haha melkein meni omalla tunnuksella...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:35,
   Voi eiii.. :D Lukijat varmaan innostuis, jos sattuis törmäämään sun nimeen täällä! Mut joo jee, kohta säkin pääset kuuntelemaan! :)

   Ja voihan nyt.. Täytyy vaan veivata tota koodia jossain vaiheessa, jos jaksaa.. :D

   Poista
  2. Anonyymi6/5/13 21:43

   No luotan siihen, ettet julkase epäilyttäviä kommentteja, jos satun omalla nimellä laittamaan :D

   Poista
  3. Anonyymi 21:43,
   Joo täytyy kattoo tarkkaan, et keltä kommentit tulee.. :D

   Poista
 4. Anonyymi6/5/13 15:14

  Missä dopplereita myydään?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 15:14,
   Netistä ainakin saa tilattua, esimerkiks raskauskeiju.fi.stä ja ihan varmasti muualtakin. Kannattaa googlettaa ja vertailla hintoja, jos meinaat tilata. :)

   Poista
  2. Anonyymi6/5/13 21:43

   Ilofantissa oli 19,50€ plus postit :)

   Poista
  3. Anonyymi 21:43,
   Se on sit varmaan halvimmasta päästä. :)

   Poista
 5. Anonyymi8/5/13 11:46

  kosk kysymys postauksen vastaukset ?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 11:46,
  En tiiä, kun en tiedä millon musta on edes tulemaan koneelle. En voi kovin hyvin tällä hetkellä. :/

  VastaaPoista
 7. Mä mietin myös kyseisen kapistuksen hankintaa, kun jos liikkeet ei tuntunu muutamaan tuntiin aloin jo olla huolissani. Kaikki meni kuitenkin hyvin, toivotaan että teilläkin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura,
   Voi että, mä en millään jaksais odottaa, että oman pakkauksen liikkeet alkais tuntumaan. :)

   Poista
 8. Anonyymi9/5/13 13:35

  Miten et voi hyvin? :/ onko niin pahoja pahoinvointeja? :s

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9/5/13 16:58

  Et voi hyvin? Kai vauvalla on kaikki hyvin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 13:35,
   Anonyymi 16:58,

   Mä kirjoittelinkin tästä jo pienen postauksen. :)

   Poista
 10. löysinkin uuden kivan mammablogin ♥ onnea hirmuisesti raskauteen, seuraan ilolla tulevaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi,
   Kiva, kiitos ja mukavaa, et jäit seuraamaan meitä! :)

   Poista